iftar with classmate
Tuesday, 23 July 2013 at 08:02
0 Comment's'
assalamualaikum semua .
hehehe . kali ni yana nak update pasal berbuka .
yana gi berbuka haritu . ramai ramai .
wait wait . ramai ke ? actually takde lah rmai pon .
sebab mase tu tak rmai yang free .
and LAKI TAK DIJEMPUT ! hahahahaha .
semua perempuan je . so , tak rmai lah .
brape org je yang pergi . 9 ke 10 ntah .
hahahah . sebab tu yana plan untuk kali kedua .
jumaat ni . 26/07/2013 kot . insyaallah .
minta minta lah ramai yang pergi . amin .
yana jadi admin yang recognize untuk 4 kali berbuka .
first jumaat ni , second sabtu then ahad ni .
lepas tu jumaat depn 2 august .
tu untuk semua ex ex SKAmpang dulu tahun 2009 pnye .
erghhhh .

pecah pale otak nak memikirkan tempat , hari .
nak ajak lagi membe membe . haish . susah gak en
ingat mcm senang , bila dah buat sendiri baru terasa . hahaha .
yang paling susah untuk jumaat depan . 2nd august tu .
kire mcm reunion lah untuk ex ex SKA 2009 dlu .
siap ajak cikgu lagi tau . haaa , jgan main main .
yana pnye plan , idea by feeqa fana .
so , we make up our plan and idea , so , here it is .
hahaha . susah meh . susah sngat nak contact balik ,
semua semua membe membe lame lame .
susah sngat ! ergh . sorang dah sekola ni ,
sorang dah sekola sane .
ni pon seb bek still sekola . belom lagi dah masuk U nnti -.-
ergh .

dah dah , taknak serabut serabut .
pale otak tengah pening gile ni , so , kite balik ke our main topic .
hehe . haritu buka dekat RESTORAN NAWAS MAJU .
seriously yana ingat mcm kedai bese .
tapi dari luar tengok mcm kedai mamak .
but , no . kedai tu kedai pakistan .
masakan dye pon semua pakistan pnye style .
kawan yana punye uncle pnye restoran tu .
kawan yana kire pakistan jugak ah .
hehehe . sedapp . lepastu kitorang lepak secret recepi .
heheh . best . celebrate membe yana pnye belated birthday .
siap nanges lagi . maybe first time kot :/
hahaha . okayy lah . abes crite . tngok lah gamba gamba kami .
hehehe . maaf , saye buruk :)

ni je yang dtg . LAKI TAK DIUNDANG ! hahaha .
dari kanan : aliya , ezzah , syafiqah , feeqa , syira , haslinda and nashrah <3
aliya the happy one .
ezzah the prettiest one .
syafiqah genius math -.-
feeqa the cutest one .
syira the new braces girl .
haslinda genius ACCOUNT ! *jealous*
and nashrah , the pakistan girl <3
and me, yanandut , the prettyugly -..-


syafiqah the genius math -..-

ezzah the prettiest and soft one <3



first time makan naan cheese -..-



ni je yang hadir -.-



bnyak en ? smpai tak ckup meja -..-


sumpah lauk best gile . 

done eating ayam tandoori . hahah

AYAM TANDOORI . THE BEST !



KEBAB PAKISTAN . the best !

jet jet sweet jap . haahahha D;

(PERCYA KE TAK YANA MINUM SMPAI 3 TIN AIR NI)
hahahhahahahahhah . kembung perot edin

ni je yang mampu hadirkan diri -..-

us <3

with my new bracess girl . SYIRA1D


(syira and feeqa a.k.a dira abu zahar)


us <3


(me with BELATED BIRTHDAY GIRL ^^)

(ezzah , feeqa and me)

(ezzah , aliya and me)

(ezzah , aliya and me again -.-')

(syira and aliya)

(aliya and haslinda *the genius ACCOUNT !)

red velvet . ergh




us <3



(secret recepi)



(syira the new bracess girl)

(syafiqah the birthday girl)
tak sabar nak buka hari jumaat , sabtu and ahad ni <3

Older Post | Newer Post
Disclaimer

Status Today^^
19TEEN and LIMITED EDITION♥♥♥

Allah is the reason why even in pain I smile. In confusion I understand. In betrayal I trust. And in fear I continue to fight. I won't just give up easily and won't give in. Welcome to my blog . Yanandut, 19TEEN 2016.

Navigations

Dairy Ms.Bossie Tutorial

Im a NIKON




ME AND FOREVER ME





Credit


Template : BLOGGIE TWITTER FACEBOOKERS

Others : xoxo