redha :')
Friday, 5 April 2013 at 11:05
0 Comment's'



31/10/2012 --> 6/4/2013

6bulan dah kitrang bersama . yana+aizal=aizaliyana :')
pernah same same , lepak same same .
semua pernah same same . hurmm .
bende dah tak same mcm dulu dah . sekrang yana dah single .
dye pon dah single . jodoh tak panjang . nak buat mcm mane kan ?
hurm . yana redha ape yang berlaku .

yana terlalu syg kan kat dye . MASBR shortform for :
MUHAMMAD AIZAL SYAFIQ BIN RIZAL .
yana akn ingat name ni sampai yana mati . sampai yana dah mampos .
yana syg dekat dye sangat sangat . yana tahu , dye baik sngat .
baik sngat untk yana . yana tak layak untuk dye .
yana jahat . dye baik sngat .

yang paling yana sentap , time dye ckap mcm ni :
"lepas ni , dah takde org nak urut saye time atas motor"
"lepas ni , dah takde org nak kejutkan sye pergi sekola"
"lepas ni , sye dah takde tempat nak mengadu"
"lepas ni , dah takde sape nak panggil sye bunny"
mcm mcm lagi . yana dah tak boleh nak tahan .
air mate yana laju turun tanpa henti .fikir balik , yana yang salah .
yana tahu , tapi yana cume fikir 1 . mase depan dye dan yana .

yana nak belaja , yana nak banggakan umi dgan ayah .
yana nak capai cite cite yana yang tak seberape ni .
yana nak teruskan hidup untuk jadi orng yang berjaya .
yana ade banyak sebab kenapa yana buat mcm ni .
yana bukan senang senang nak lepaskan dye mcm tu .
yana terlalu sayang kan dye . tapi yana fikir masedepan .

maafkan saye awak . saye tahu awak tengah bace blog saye .
saye minta maaf , saye tak minta pon jadi mcm ni .
saye nak kite berdua ade masedepan . masedepan yang cerah .
saye sentiase support awak dari belakang walaupon kite terpisah .
ingat tu . jangan mudah putus ase . saye ade dgan awak sentiasa .
dalam hati awak hanya ade family awak , Allah dan jugak saye .
saye selalu support awak kemane jugak awak pergi .
saye sentiasa doakan awak .
kite kenal dari awak botak , sampai awak ade rambut panjang fav saye ,
sampailah ke awak botak balik . (setengah botak)

lepasni , dah takde org nak panggil sye "comel"
dah takde org nak penyekkan muke saye ,
dah takde org nak pelok saye time saye tengah menanges .
dah takde org nak pujuk saye time saye merajuk .
dah takde org nak redekan saye time saye tengah marah .
dah takde org nak buat lawak bodo dgan saye time saye bosan .
dah takde org nak buat muke "jamesbond" depan saye .
dah takde org yang pgg sye atas moto sebab saye tengah tido atas moto .
dah takde org nak take care pasal saye bile saye sakit .
dah takde org nak buat saye ketawa mcm org gile .
dah takde org yang sentiasa ade dgan saye time saye sakit .
dah takde org yang nak ceriakan saye time saye sakit/sedih .
dah takde org nak belikan choki choki untuk sye .
dah takde org yang suke mengadu masalah dye kat sye .
dah takde org yang suke gadoh dgan mama dye .
dah takde org yang sanggup layan perangai buruk saye .

YA ALLAH ! tolong relakan hati ini lepaskan dye ya Allah . aku mohon .
demi umi ayah , demi masedepan , demi cita cita . tolong lah ya Allah .


















(hanya tinggal kenangan, kenangan yang terlalu banyak manis dan pahitnya)
yana yakin , Allah akan memberikan kami berdua yang terbaik . insyaAllah . yana tak mampu nak update lagi . terlalu banyak airmata yang lalu dgan laju dekat pipi yana . yana hanya mampu redha sebab ini keputusan yana . yana harap dye faham yana dan yana harap dye hormat keputusan yana . amin :')

Older Post | Newer Post
Disclaimer

Status Today^^
19TEEN and LIMITED EDITION♥♥♥

Allah is the reason why even in pain I smile. In confusion I understand. In betrayal I trust. And in fear I continue to fight. I won't just give up easily and won't give in. Welcome to my blog . Yanandut, 19TEEN 2016.

Navigations

Dairy Ms.Bossie Tutorial

Im a NIKON




ME AND FOREVER ME





Credit


Template : BLOGGIE TWITTER FACEBOOKERS

Others : xoxo