a cat , legoland and bracess ^^
Saturday, 20 April 2013 at 04:57
0 Comment's'
first story , yana ade jumpe kucing !
ya Allah , comel nak mampos . sumpah yana cakap .
time tu KL takde air . kan ? pastu , ade lah lori SYABAS dtg bagi air .
time org rmai tengah sebok sebok bawak baldi , yana nampak dye .
dye kecik je . sikit lagi nak kena langgar , yana ambik ah cepat cepat .
ape lagi en ? hahhaha . yana ambik dye , bawak balik , bela .
hahahhaa . seb bek umi dgan ayah bagi and tak kesah pon .
kak uyun dgan abg akai lagi tak kesah . sebab dye comel je .
baik je , diam . pastu tak menyusahkan lansung .
dye bising bile dye nak makan , minum , berak . beselah , kucing en ?
mmg comel nak mati . nak tengok tak dye ? hihihi . comey .
sumpah comey . tengok tau !



















second story , yana semalam punye semlam yana pergi LEGOLAND :)
weeeee . huhuhu . best ! sumpah best ! ya Allah .
thanks to abg sepul and kak wani ! ehhehe . dorang lah yang bawak .
kesian kak wani , dye yang drive malam malam smpai johor .
abg sepul pon kesian jugak sebab sakit gigi , demam .
tapi pergi jugak . hurmm . tapi yana bersyukur gile dpat kaka and abg .
mcm dorang . heheh . thanks kak wani and abg sepul ! love korang . xoxo .
huhu . nak tengok gamba tak ? wink wink . jgan jealous :p






































































lepasni , yana dah kena panggil "gadis si gigi besi" -,-
hahaha . siot en name tu ? alaa , takpe . okayy what ?
yana baru lepas pakai bracess semalam .
15/04/2013 . hari yana pakai bracess . ergh .
sakit nak mampos . pakai dulu baru cabut gigi . takotnye nak cabut .
bulan depan yana kena cabut 4 batang gigi . sumpah takot .
ya Allah , permudahkanlah segala urusan ku . haish .
sumpah merana ouh . sakit gileee !!!!

ni pon , yana tak gi sekola sebab sakit gusi .
gusi belah kiri yana bengkak . pergh . sumpah cakap , sakit gile .
tapi lame lame dah bese lahkan ? hurmm .
bile lah nak bese tu agaknye ? yana dah lah tak bese first first pakai .
sumpah rase mcm nak cabut je gigi ni . ergh . hahaha .
klaka muke yana pakai bracess . klaka gile -,-

yana semalam lepas sekola , terus pergi dgan kawan yana .
feeqa fana yang comey . huhu . *dye suke sangat cakap cm tu*
hahahha . feeqa yang temankan yana pakai bracess tu . hahahhaa .
pastu , ambik gamba yana . malu kot ! hahaha .
tapi takpe , kitorang dah lame kawan . dah nak dekat 7 tahun setengah tak silap .
dye lah org pertama yang tengok gigi yana pakai bracess .
"my new look" . ergh . my new look lah sangat en ? -..-

nak tengok tak gamba gamba yana selepas dan sebelom pakai bracess ?
gamba ni semalam punye sebab lame nak tnggu kena panggil ,
ape lagi , ambik je lah gamba dgan feeqa kan ? hehehe :D

makan KFC dgan feeqa SEBELOM pakai bracess -,-

SEBELOM PASANG BRACESS .

 FEEQA ^^

 semangat en ? time ni bersihkan gigi je baru 

tenga dengar nasihat dokter gigi ^^

bersihkan PLAK yang ade kat gigi , yang wane kuning tu . busuk uu . 

baru lepas bersihkan plak kat gigi . sementara nak tnggu .

time nak pasang bracess .FEEQA yang ambik -,-

see ! dah pakai ! yeay ! ahahha . muke semangat bru pakai .

burukkan muke yana ? ergh -,-

sementara nak tnggu ayah ambik kitroang bergamba dulu ^^

buruk buruk -,-

feeqa lawa . yana buruk -,-

gigi ku . ergh . sakit !

comelkan kami . wink wink ^^

yanandut . ergh . buruk

buruk

kami comel ^^



kena makn bubur je . ni pon achik and umi yang masakkan . 
sebulan kena makan bubur :(

my new bracess ^^

ahahhahahaha . kelaka kan muke yana ? ergh . benci . tapi lawa bracess ni .
yana suke tengok . huhu ^^


Older Post | Newer Post
Disclaimer

Status Today^^
19TEEN and LIMITED EDITION♥♥♥

Allah is the reason why even in pain I smile. In confusion I understand. In betrayal I trust. And in fear I continue to fight. I won't just give up easily and won't give in. Welcome to my blog . Yanandut, 19TEEN 2016.

Navigations

Dairy Ms.Bossie Tutorial

Im a NIKON




ME AND FOREVER ME





Credit


Template : BLOGGIE TWITTER FACEBOOKERS

Others : xoxo