mungkin ?
Friday, 22 March 2013 at 09:29
0 Comment's'
        
mungkin , yana tak sepandai mane .
mungkin juga , yana akan menjadi sepandai yang mungkin ?
mungkin , yana tak sehebat sesiapa .
mungkin juga , yana boleh jadi sehebat mereka yang lagi hebat ?
mungkin , yana tak selawa sesiapa .
mugkin juga , yana boleh jadi selawa yang mungkin ?
mungkin , yana tak dapat ape yang yana nak .
mungkin juga , yana akan dapat akhirnya ape yang yana nak ?
mungkin , yana tak de kawan baik selamanya .
mungkin juga , yana akan ade kawan baik bile dkat putrajaya ?
mungkin , yana hanya wanita biasa .
mungkin juga , yana akan menjadi wanita yang luar biasa ?
mungkin , yana hanya menanges dalam kegelapan .
mungkin juga , yana akan menanges dalam kecerahan ?
mungkin , yana hanya wanita yang memendam segala perasaan .
mungkin juga , yana akan menjadi wanita yang meluahkan segala perasaan ?
dan mungkin , yana akan meninggalkan dunia yang sementara ini untuk selamanya .
dan mungkin juga ,  yana hanya tersenyum melihat karenah korang semua :')

yana tak sesempurna khatijah , siti aisyah . dan yana taknak jadi sesempurna mereka .
yana hanya manusia yang hanya sedar terlalu banyak kelemahan pada diri yana .
mungkin yana update blog ni untuk kali yang terakhir ?
siapa tahu ? kita hanya merancang , tapi Allah penentu segalanya .
yana hanya berdoa , Allah yang memakbulkan .
yana hanya nak jadi seorang anak yang boleh membanggakan kedua ibubapanye .
yana hanya nak jadi seorang wanita yang hebat walaupon bnyak kekurangan .
yana hanya nak jadi seorang wanita "happy go lucky"
nak jadi seorang yang tabah , seorang yang solehah , seorang yang sabar .

yana terlalu lemah untuk semua tu . terlalu ramai manusia yana lukakan hati mereka .
yana lemah . tersangat lemah . tak kuat untuk semua ni .
hanya tangisan yang mampu meredakan segalanya .
hanya kegelapan yang mampu meredakan segalanya .
yana minta maaf sekiranya yana pernah melukakan hati sesiapa yang bace blog yana ni .
yana minta maaf dari hujung kaki sehingga hujung rambut .
yana sedar , yana tak sesempurna mane .
yana sayang semua , tapi yana tahu yana terlalu bodoh nak sedar sape yana .
maaf kan yana . yana hanya mampu minta maaf . yang lain , biar Allah yang buat .
Dia tahu ape yang terbaik untuk hambaNya :')
"Allah takkan menguji seseorang hambaNya sekira hambaNya tak mampu untuk menghadapi ujianNya itu . Sabarlah duhai hati yang duka . Allah tahu segalanya :')"
                   "hanya seorang wanita yang mampu menangis ketika dia sedang berduka"

Older Post | Newer Post
Disclaimer

Status Today^^
19TEEN and LIMITED EDITION♥♥♥

Allah is the reason why even in pain I smile. In confusion I understand. In betrayal I trust. And in fear I continue to fight. I won't just give up easily and won't give in. Welcome to my blog . Yanandut, 19TEEN 2016.

Navigations

Dairy Ms.Bossie Tutorial

Im a NIKON




ME AND FOREVER ME





Credit


Template : BLOGGIE TWITTER FACEBOOKERS

Others : xoxo