:')
Sunday, 20 January 2013 at 04:18
0 Comment's'

ni untuk kau HANAFI BIN MAT ALI . yana penat sngat .
yana sayang sngat dekat memek , last last dye buat yana cm nie . 
yana ingat yana couple dgan aizal boleh lupekan dye . 
tapi tak boleh . yana perlukan masa sikit tok lupekan dye .
ya Allah . hancornye hati ni ya Allah . yana penat lah ya Allah .
sumpah yana penat . kejar orang yang tak penah nak hargai yana LANSUNG . 
yana dah penat . time yana couple dgan aizal , dye terhegeh hegeh nak yana .
lepastu , yana free , yana single tapi dye ? HAR HAR HAR .
*yana break dgan aizal bukan sebab memek* -sila faham-
yana penat kejar dye , yana penat rindu dye .
yana penat menanges hari hari sebab dye . yana penat SEMUANYA !
now ! yana dapat pilih sape yang betol betol ikhlas dgan yana .
iaitu : MUHAMMAD AIZAL BIN RIZAL .


time tu , yana saje nak protes . yana call semua yang suka
and tergila gila kan yana . time tu pagi . pukol 4 ke 5 cm tu lah .
yana call sorang sorang . ade yg busy , ade yg tak angkat .
tapi dlam bnyak bnyak tu , SORANG je yang jawab .
sebab time tu actually yana mmg tengah sedih sangat . tengah menanges .
tapi semua tak ade kat sisi yana . SORANG ni jea yang ade .
time yana susah , time yana happy , time yana sedih . semua dye ade .
mulai tu , yana baru tahu and yana sedar Allah bagi petunjuk untuk yana .
untuk pilih siapa yang layak untuk yana . sape yang ikhlas dgan yana .
SORANG ni jugaklah bnyak tenang kan yana time tu . yana bersyukur sngat .

yana tahu dye lah orgnya . yana tahu dye lah satu satunye untuk yana .
akhirnya doa yana termakbul jugak . hehe . alhamdulillah .
yana dapat lupekan MEMEK and yana sayang dekat AIZAL :')
yana dah boleh terima kenyataan . yana try untuk jadi yang terbaik .
lepas ni and selamanye . yana dah taknak ingat memek and lain lain .
sebab dorang bukan untuk yana . SORANG tu lah yang untuk yana .
yana HAPPY sngat . tapi yana takboleh nak trima melulu .
yana tnggu and test lagi pasal SORANG ni . hehehe .

yana harap lepasni biarlah yana senyum dgan ikhlas .
yana nak senyum tanpa ingat ape ape and yana senyum tanpa
luka dalam hati . hurmm . yana harap harap lah .
yana takot sebab lepas ni pindah putrajaya pulak . lagilah .
bnyak sngat cabaran yang kena tempuh . takpe . yana doa selagi boleh .
AMIN ;))

SORANG tu adalah dia . MUHAMMAD AIZAL SYAFIQ BIN RIZAL :')


Older Post | Newer Post
Disclaimer

Status Today^^
19TEEN and LIMITED EDITION♥♥♥

Allah is the reason why even in pain I smile. In confusion I understand. In betrayal I trust. And in fear I continue to fight. I won't just give up easily and won't give in. Welcome to my blog . Yanandut, 19TEEN 2016.

Navigations

Dairy Ms.Bossie Tutorial

Im a NIKON




ME AND FOREVER ME





Credit


Template : BLOGGIE TWITTER FACEBOOKERS

Others : xoxo