this is not me .
Tuesday, 18 December 2012 at 06:14
0 Comment's'


okayy , first of all . assalamualaikum . and then , yana nak bagitahu .
yana minta maaf kalau selama ni yana ade buat something or ckap something yg tak ptut .
actually , yana mengaku yana dah bnyak berubah . sangat bnyak .
yana taktahu kenape dgan yana . kdg kdg yana menyesal .
yana selalu marah marah aizal . serious yana taktahu kenape dgan yana .
sejak dua menjak ni . sumpah . yana taktahu kenape dgan yana .
yana slalu takde mood . maybe yana stress kot . ye lah . maybe kot .



1) yana stress sebab PMR RESULT . serious yana tengah down gile . taktahu lah kenape .
yana takot . sumpah yana takot . yana taknak kecewa kan umi dgan ayah . tu jea .
yana nak tengok dorang happy sebab yana . kdg kdg yana nanges bile piker bende tu .
dalam solat pon , yana berdoa , yana nanges . takot sngat .



2) boleh tunjukkan yana ape maksod "KAWAN" ? yana taksuka perkataan tu .
apentah lagi "SAHABAT" . lagi yana menyampah . yana penat . yana stress .
yg penting , yana dah minta maaf . yana malas nak gadoh gadoh .
lagipon , time yana form 2 dulu , dye selalu temankan yana .
mane ade dye , disitu ade yana . tapi time yana buat birthday dye , dye tak dtg pon .
yana baru nak jumpe dye sebab yana rindu sngat dekat dye . maybe dye tak rindu yana .
yelah , yana ni sape jea kan org nak rindu rindu . tak layak pon . lagipon ,
membe membe dye lagi ramai buad suprise kat dye . yana and the rest tunggu dye mcm tunggul .
yana pon taktahu lah nak cakp cm ne time tu . seb bek ade hawa . dye lah tmpat yana mengadu .
and tak lupa jugak dgan amilya and BELLA . i love them so much . dorang bnyak tlong .
bnyak up kan yana balik time yana tengah down . yana pon taktahu lah . yana just pike 1 .
dye lah kawan baik yana , yg yana syg . dulu dye tolong yana , yana tolong dye .
tapi tu semua dulu . yana tak suka dgan perkataan "SAHABAT" .
bnyak kali yana kena . tapi yana diam . yana tahu , Allah tu maha adil .
yana sabar , yana menanges , dan yana fikir . yana tak kuat . yana lemah .
lagi lagi kalau SAHABAT yg yana syg . yana takmampu nak lawan . yana minta maaf lagi sekali .
btw , thanks for evrything . aku ingat kenangan form 2 kite dulu dulu . and aku simpan text kau .
and maybe betol ape cakap BELL . "kawan baik akan bertukar kepada musuh kita ."
"dan musuh kite akan bertukar menjadi kawan baik kita" :')


3) my lovely cat hilang . ya Allah . dye lah segalanya bagi yana . yana taktahu lah .
lepas satu , satu benda datang . JORGE LORENZO . like a race motocycle name .
yana penat menanges . dye hilang bila yana balik . yana harap satu jea .
enjo , tolong balik . sekali jea aku nak dngar suara kau . please enjo .
pleasee . aku syang kau sngat enjo . kau kucing pertama aku . please enjo .
yana hari hari pnggil dye kat luar . yana rindu dye . yana nak dngar suara dye .
selalu kalau dye balik rumah , satu rumah dngar suara dye . haha . klakar sngat time tu .
tapi skrang , yana rindukan suara dye yg kuat tu . yana nak dngar lagi . yana menyesal .
yana menyesal tinggalkan dye lame lame . yana nak dye . please lah . ya Allah .
tolong lah . dye lah tempat aku menanges , tempat aku happy , tempat aku segalanye .
walaupon dye hanya seekor kucing , tapi bulu dye tempat aku jatuhkan air mata aku .
tolong lah bawak dye balik rumah . aku mohon ya Allah . aku mohon :'(


to AIZAL : saye minta maaf awak . saye betol betol down sekrang . saye harap awak faham .
saye takde tempat nak mengadu dah skrang ni . kalau dulu , arwah kaka saye jdi tempatnye .
lepastu , kaka saye pergi . andthen kaka atas saye . kak ain . dye pon bnyak bagi semgat kat saye .
tapi dye dan sambung belaja kat shah alam . and sekrang takde sape dah saye nak mengadu .
saye kosong . kawan saye hilang . kucing saye syang hilang . tolong faham saye eh awak .
seb bek BELL ade . and hawa . dorang bnyak bagi semangat kat saye balik . saye minta maaf .
nampak saye happy kat luar , tapi dalam hati saye , saye sedih . saye takde sape nak mengadu .
saye harap awak faham . maafkan saye . sekali lagi , saye minta maaf :'D


Older Post | Newer Post
Disclaimer

Status Today^^
19TEEN and LIMITED EDITION♥♥♥

Allah is the reason why even in pain I smile. In confusion I understand. In betrayal I trust. And in fear I continue to fight. I won't just give up easily and won't give in. Welcome to my blog . Yanandut, 19TEEN 2016.

Navigations

Dairy Ms.Bossie Tutorial

Im a NIKON




ME AND FOREVER ME





Credit


Template : BLOGGIE TWITTER FACEBOOKERS

Others : xoxo