SUMMER CAMP ^^
Saturday, 29 December 2012 at 03:55
0 Comment's'
heeeeee . weeeee . assalamualaikum ^^
harini , yana taknak cakap panjang , cume nak tules krangan je .
hahaha . haritu , yana pergi camp . kan yana ade cakap ?
4 hari 3 malam . sumpah BEST ! tak tipu ! dgan name Allah .
ahahhaha . serious . best gile babing . tak rugi lah sape yang pergi .
and lagisatu , ade 2 orang faci handsome (y)
ceh ! gatai . hahahhaa . diam kayy ? beselah , perempuan kan ?

camp tu kat sepang . sepatotnye kan yana pergi dgan amira ?
ingat lagi ? tapi dye tak pergi pon . pnjang ah crite . taknak crite . nak nanges :(
okayy , now yana nak crite pasal camp tu .
yana group 3 . name group yana "6M" . hahahha .
jangan pandang seblah mate tauu . group yana menang number 1 lagi tu .
hahahaa . walaupon singkat je name group yana tu . and lagi satu .
time yana paling suke time kena belakon . hahahahahahahhaha . malu bhai .
sumpah malu . yana buat lakonan israel dgan palestin . yg lain semua pasal
anak derhaka lah , pasal anak murid jahat lah . group yana jea lain -,-

tapi best . best sngat . silap group kitroang sebab tak hafal lagu . hahahhahaha .
lagu kemain susah lagi . lagu pasal palestin . huhu . tapi tak hafal -..-
malu je . hahaha . and lagi satu , bnyak aktiviti dye . serious .
yana ade 3 org membe . kitorang 4 org ni je yg lain bilik . BILIK kayy .
yang lain lain semua ddok dalam DORM . hahahah . VVVVIP kayy ?
huhu . special tak kitorang ? cewahh . hahahha . best . yana syg 3 orang tu .
aisyah , ain , tasya . love korang sngat sngat . malam malam naik bilik ,
mengumpat . haahahaa . serious . bergossip ape ntah lagi en ?

and ade lah sorang laki ni . MINAT YANA kayy ? hahahha . MALUU
*muka gedik* hahahha . dye SELALU pandang pandang yana kayy .
sumpah malu . dah lah muke yana buruk . ya Allah . sumpah sakai .
dye SETIAP SAAT pandang yana . hahaha . sumpah malu .
pastu dye mntak numb yana . kawan yana yang bagi . BUKAN YANA kayy ?!
hahaha . and lagi satu , ramai gak lah budak budak kat camp tu mnat dye .
yana , aisyah , ain and tasya siap siasat lagi tau . haahhaha .
budak yg minat yana tu name dye "faruq" , budak yang suka si faruq ni pulak ,
name dye , "fatihah" . hahhaahah . sumpah sakai siap siasat lagi .
sebab ingat faruq ni playboy . tapi faruq ni still pndang pndang yana jugak -..-
fatihah pandang faruq , faruq pandan yana , yana pandang fatihah .
tu tasya ckp , dah mcm CINTA 3 SEGI . hahahhaa . tak payah nak 3 segi sngat ah .

and bnyak lagi nak crite . tapi penat pulak korang nak bacenye nanti .
tapi yang penting , dalam mase 4 hari , kitorang 4 orang kenal dah mcm setahun .
buruk baik yana , dorang tahu . pasal family , latar belakang semua kitorang tahu .
kira , malam malam semua crite pasal tu lah , pasal ni lah .
yana tak pernah rase mcm ni . dlm 4 hari je masing masing dah kenal dri masing msing .
dah mcm adek beradik . huhu . mmg pon . yana kakak kedua .
sebab tasya form 4 , yana form 3 , ain and aisyah form2 . sngat best .
RINDU MEREKA ! bulan 3 insyaAllah jumpe lagi . amin :')

ni lah mereka ! yeah ! mereka yg sngat yana sayang :* 
kemane ade mereka , disitu ade yana .
kemana ade ain , disitu ade kitorang .
kemana ade kitorang , disitu ade aisyah 
dan kemane ade kami ber 3 disitu ade tasya ^^

pedulikan muke yg buruk ni . time ni 1st day nak pergi . happy tak muke :D
*exited*

kayy , nilah katil yana . HAHAHHAHA . bersepah kan ? 
weyh , takde mase eden nak kemas katil ni .
siap bawak phone kayy . siap charges sekali . hahahhaa .
aktivit FULL abes ! time nak tido je kemas ^^v

saje ambik gamba dgan abang mamat . *faci kitorang yang cool*

dye serious yana ckp , comey pastu tak tahu malu . hahaha .
guru tarian kitroang time kat camp , abg mamat :p

CEH ! huhuhu . tengok muke dah tahu en ?
ni lah abg hensem yang yana cakap tu . name ?
abg ikhfan . tapi dye sombong . pastu terase bile ktorang ckp dye sombong .
hahahahhaa . klaka en ? balik tu dye mntak numb kitroang .
*HEAVEN* !!!!!

ni pulak faci muke dye mcm artis . haahha .
alaa , yg main crite SUTUN 2 tu ? ingat tak ?
kawan sutun tu . yg mcm ustaz tu . sebijik kan . hahaa.
dye baik . name dea , ABANG SHAM . dah ade awek , taknak mengaku -,-

tadaaaaa , hahahhaa .
ni lah yang selalu pandang pandang yana tu .
hahaha . saje ambik gamba dgan dye .
*nak bagi aizal jealous :p*

ni lah kitorang ^^
hehehe . comeyy kan ? time ni tengah menari .
sempat lagi ambik gambar :) see , menari pon 4 orang :)
best sngat . menari rmai rmai dgan guru tarian , abg mamat ^^

ni pulak lepas naik flying fox . sumpah best !! hahaha .
see , PON 4 ORANG JUGAK ! hehe .
sweet tak ? kemana mana 4 orang . huhu . bilik pon 4 org ^^
comey kan ? miss them so much .
sumpah nak nanges :'(

last picture :( 
dari kiri , abg sham , abg mamat , yana , ridhuan , panjang .
ahahhaha . ridhuan sikuat perasan .
satu camp panggil dye "abg K-POP" tapi dye 
sngat caring pasal adek adek dye .
adek adek dye perempuan . and lagi panjang -..-
no comment . yana selalu gadoh dgan dye .
kat camp pon dah start gadoh pastu smbung 
kat twitter , bbm , FB ape ntah lagi . jgn ckp ah .
hahaha . dua dua form2 . berminat ? ckp jea . ceh . 

kalau ade rezeki , bulan 3 ni , kitorang ber4 yang jadi faci pulak . yeay . insyaAllah . huhuhu . yana nak jumpe dorang . sumpah RINDU . nak nanges bile ingat balik malam malam selalu gossip , mengumpat . haaha . rindu mereka berempat . nak jumpe and nak jadi faci same same bulan 3 nanti . yeay ! *taksabar* 

Older Post | Newer Post
Disclaimer

Status Today^^
19TEEN and LIMITED EDITION♥♥♥

Allah is the reason why even in pain I smile. In confusion I understand. In betrayal I trust. And in fear I continue to fight. I won't just give up easily and won't give in. Welcome to my blog . Yanandut, 19TEEN 2016.

Navigations

Dairy Ms.Bossie Tutorial

Im a NIKON




ME AND FOREVER ME





Credit


Template : BLOGGIE TWITTER FACEBOOKERS

Others : xoxo