Miss My BlackBerry :'(
Saturday, 15 December 2012 at 03:08
0 Comment's'

 Assalamualaikum to my fellow stalker . hahaha .  hurmm . nak tahu nape yana sedih ?
sape tak sedih BB torch yana .
Ya Allah . kalau boleh , taknak ingat tahu ?! haish . tapi nak buat cm ne en . manusia .
mesti ingat punye . haih . sumpah menyesal yana jual BB torch yana . hurmm .
sedih bhai ! sape tak sedih . hahahah . tapi salah yana jugak . nak tahu sebab ape ?
jeeng jeng jeng . hahaha . sebab yana nak beli BOLD 2 . nak tahu kenape ?
hahahah . sebab yana nak tuka keypad BOLD jadi colourful ^^
hehe . nak tahu cm ne ? yana nak tuka cm ni :
 


 
SEE ! lawa en ?! kalau TORCH tak boleh buat cm ni . ahahaha . lawa gile kot .
yana nak buat cm nih . boleh kan ? boleh kan ? hehe . sebab tu yana beli BOLD 2 .
sanggup tau . haih . sebab torch tak boleh buat cm ni . BOLD jea boleh . curve pon takleyh .
and pape pon . yana try suka lah BOLD ni walau mcm mane rindu TORCH yana .
semata mata nak tuka keypad . tauke yang yana nak beli tu pon pelik .
dye kate "HAIYAA , sanggup lu jual lu pnye TORCH semata mata nak tuka keypad rainbow ?"
hahahaha . yana gelak jea dgan aizal . haha . sumpah yana mampu gelak jea time tu .
bodoh en keputusan tu ? biar lah . asalkan BB yana lawa . hahaha . wek wek :p
 
hurmm . yana menyesal lahh . sumpah menyesal . tapi yana try , try and try jugak suka .
hahahah . aizal pembantu yang setia . dye lah yang tolong yana buat keputusan . ahhaa .
takpe takpe . nnti , kalau ade duit nnti , yana nak beli phone yang boleh kena air tu .
hahaha . tengok ah . yana tengah kumpul duet skrang nak beli phone tu . wah . hahaha .
poyo jea en ? tapi serious JANGAN SEKALI SEKALA INGATKAN YANA PASAL TORCH !
ingat tu ! JANGAN ! yana benci nak ingat phone tu balik . nnti yana nanges . hahahaha .
btw , thanks for my beloved AIZAL . for make me more confidence to make a choice . ceh .
hahaha . biar lah . yana suka . and yana syg gile kat dye . dye bnyak tolong yana .
dye bnyak ajar yana . and yana pon bnyak ajar dye . huhu . hamboi . jiwang semacam jea en ?
 


 


try to love my new BB BOLD 2 . ouh my . and wish me luck for my PMR RESULT . huhu . takot ni . doakan yana eh ? "ya Allah , smoga keputusan PMR NurLiyana Binti Mohd Ali Akbar baik lagi cemerlang . dan tiada yang fail mahupon gagal . Amin" terima kasih doakan yana . sayang korang :*

Older Post | Newer Post
Disclaimer

Status Today^^
19TEEN and LIMITED EDITION♥♥♥

Allah is the reason why even in pain I smile. In confusion I understand. In betrayal I trust. And in fear I continue to fight. I won't just give up easily and won't give in. Welcome to my blog . Yanandut, 19TEEN 2016.

Navigations

Dairy Ms.Bossie Tutorial

Im a NIKON




ME AND FOREVER ME





Credit


Template : BLOGGIE TWITTER FACEBOOKERS

Others : xoxo