me and him :)
Saturday, 10 November 2012 at 04:33
0 Comment's'


WOW . such a beautiful day ^^ . hehe . nak tahu satu cerita tak ? hehe . comeyy jea .
semalam kan , punye semalam kan . kite IM dgan mr.taff kite .
yana suh dye pergi TAMAN RAKAN , sebab KONONNYE nak celebrate birthday membe .
pastu dye ckp ape nak tahu ? hehe "for you , i do anything" . oh my . *cair kejap*
hahaha . comeyy en ? pastu tetibe dye tanye "love me ?" i just like , oh no !
hahah . takkan fall in love dgan dye . TAKKAN ! pastu dye hanta mcm ni :
"jika saya tiada lagi ddunia ini lagi beta nak adinda tau beta syg pada adinda"
fuh ! cair doh . hahah . gedik jea lebih dye ni . babab kang . haha .
*kitorang mmg kadang kadang gune "beta" , "kekanda" , "adinda"
lepastu , yana ckp lah yg yana syg dye jugakk kan . sebab ingat kan dye main main ,
pastu dye tetiba tanye soalan maut lagi . nak tahu ?
"siapakah beta d dalam hati adinda?"
alamak . lagi lah . hahaha . yana mcm taktahu nak ckp cm ne . so , yana suh dye jwb dulu .
pastu dye jawab "GF" . yana tercekik tahu ? hahaha . dah lah tengah chat dgan dye time tu ,
yana tengah makan ayam . hahaha . sumpah tercekik . haha . boleh buat org mati betol dye nih =.=
pastu dye suh yana jawab ape jawapan yana en . pastu yana pon jawab lah .
*dengan perasaan main main* "BF lah . seperti tuan hamba"
pastu dye tak percaya auw . pastu yana pon ckp lah , tu lah , ni lah .
*MAAF , PERBUALAN DIRAHSIAKAN . hahaha .
pastu dah abes semua , ade satu part tu dye ckp cm ni :
"tpi apeape pon you my gf i'm your bf"
pastu yana mcm ternganga kejap time tu . hahaha . tak bole bla kan ? comey jea .
padahal yana main main jea . sebab ingat dye main main jugak .
yelahh , dye bukannye betol pon . selalu main main lebih . takpernah serious .
lepas dah abes dah nak tido tu , yana ckp lah yana nak tido dah . penat .
pastu dye ckp "GOODNIGTH SYANG" . pastu yana serious ingat dye main main .
pastu yana pon jawab lah "auww , so sweet . nyte dear ."

esok tu , dye IM , dye panggil "SYG !" yana pon mcm terkezut lah jugak . haha .
and semalam , jumpe kat ruma hawa , rase mcm kelakar . hehe .
semalam yana pergi beli KFC tau . time tu ade AFIQ and membe dorang takkenal .
HELMI kot kalau tak silap lah . dgan DYE . hehe . yana pegi beli KFC naik moto . haha
kelakar gile rase . hahaha . yana pulak , KENA NAIK DENGAN DYE .
atas permintaan SABRINA and HAWA =.=
ahhaha . yana dah ckp kat dye yg afiq nnti conform jealous . yana tahu sngat perangai afiq cm ne .
pastu , time nak pegi , dye suh afiq naik dgan dye . so that , yana naik dgan helmi tu lah en ?
andthen , afiq tanye soalan maut lagi . PENAT TAHU NAK JAWAB SOALAN MAUT NI !

hahaha . afiq tanye "asal pulak , biar lah dye naik dgan kau . nape suh tuka ?"
aku dgan dye dah pndang each other . pastu aku naik jea lah belakang dye , hahaha .
malu ouh . serious . pas kat atas motor , dye bisik "DORANG TAKTAHU TAU PASAL KITE"
pastu yana mcm , "pasal kite ?" *cakap dalam hati .
yana pon , cakp jea lah , "ye , ye . taktahu . jgn bagitahu dorang"

nk dipendekkan crite lagi , pas dah makan makan semua tu , dye nak balik .
taktahu kenape , rase mcm SEDIH . haha . pelik ouh . tetiba rase mcm tu .
ntah asal ntah . pastu time  dah nak balik , dye start moto , pastu dye ckp "LOVE YOU :*"
yana mcm , TERNGANGA pastu yana jelir lidah . hahaha . serious ingat malam semalm tu ,
dye just main main . SERIOUS ! haih =.=

semalam , yana gayot dgan dye . yana try lah saje tanye , "KENAPE SYG SYE TETIBA NI ?"
naktahu dye jawab ape ? "TAKTAHU . DYE DTG SENDRI"
oh my , serious cair lagi . haih . keje buat org cair number 1 tau =.=
pastu mcm mcm lah yana tanye .
#MAAF , PERBUALAN DIRAHSIAKAN LAGI . haha .
tapi tadi , dye pegi pameran kereta , yana ckp lah , "JANGAN MENGGATAL !"
pastu dye jawab , "BAIKLAH :)" pastu yana balas "THANKYOU"
dye balas ape nak tahu ? =.= "KAT SINI RAMAI AWEK CUN"
koyak , barai , semua ade . haha . rase nak nanges . taktahu nape . padahal tahu dye main main .
tetiba rase cm tu . ntah asal ntah . pastu yana relpy balik "OKAY FINE :("
pastuh cepat jea dye rep . dye rep "HAHA , GURAU JELAH... YOU ONLYLAA "
*KAYY , senyum sampai ketelinga ! huhu :*


MUHAMMAD AIZAL SYAFIQ BIN RIZAL , sejujurnya saya NURLIYANA BINTI MOHD ALI AKBAR sangat sayang kan awak dalam diam :)


Older Post | Newer Post
Disclaimer

Status Today^^
19TEEN and LIMITED EDITION♥♥♥

Allah is the reason why even in pain I smile. In confusion I understand. In betrayal I trust. And in fear I continue to fight. I won't just give up easily and won't give in. Welcome to my blog . Yanandut, 19TEEN 2016.

Navigations

Dairy Ms.Bossie Tutorial

Im a NIKON




ME AND FOREVER ME





Credit


Template : BLOGGIE TWITTER FACEBOOKERS

Others : xoxo