HAPPYNYE !
Tuesday, 13 November 2012 at 09:49
0 Comment's'

biyy , seriously i love you . SERIOUSLY ! thanks for today .
you came into my life and you bring me a heart . and you give your heart to me .
harini sangat sangat happy . sumpah biyy . syang happy sangat sangat . serious .
LEBIH SEJUTA kali awak said "I LOVE YOU" to me harini . haha . tak terkira . bnyak sangat .
kite comel jea harini . hehe . syang akan ingat 13/11/2012 . our first date and my happy day ever .
syang mmg bersyukur gile dpat spend all my time with you biyy . and you too . thanks a lot biyy ^^
i will appreciate you so much .
thanks for everything . syang doa , kite panjang jodoh eh ? hehe .
syang syang biy gile babi . and harini , baru syang tahu biyy syang syang mcm mane ^^
gembiranye bile ade org syang kite . kan kan kan ?

okayy done ! sorry tadi terlebih emo . hahahahhahhahahhahaahahahhaa . *malu* :DD
actually nak tahu crite best and cool tak ? *takpayah nak cool sngat lah =,= *
tadikan , yana kan , jumpe kan , AIZAL SYAFIQ kite . huhuhuhu .
sumpah best tak tipu nye . yana syg gile kot kat dye . rase best sngat harini .
alhamdulillah doa yana termakbul . hehe . yana nak sngat spend time yana harini dgan dye .
see , dpat pon . ya Allah , mmg best , mmg happy , mmg romantik , mmg comeyy .
alhamdulillah sangat tau . semalam kan yana baru je ckp nak jumpe dye kan ?

tapi cume tak tengok wyang jea . hehe . yana tak kesah pon . bagi yana , lepak lagi best .
sebab ape ? sebabnye lepak dapat borak borak , dpat sembang sembang .
dapat spend time same same . dpat tahu ape yg dye suke , ape yg dye tak suke .
kalau setakat tengok wayang ? tengok wayang tak boleh cakap .
tengok wayang tak dpat nak spend time same same . tak boleh borak borak .
lepas tu , tak bnyak tahu pasal diri couple . and bnyak lagi lah . and lepas tengok wyang ?
BALIK . kan ? tak ke bosan ? kalau lepak same same , dekat tasik .
dpat jalan jalan , kan best . CEH . dan dan . hehe .

and yana insyaAllah TAKKAN curang dgan dye . TAKKAN syg org lain selain dye .
TAKKAN ade yg lain . TAKKAN ape ape lah . hahah . susah nak cakap .
yana nak syang AIZAL anak rizal jea . ceh . alaa , yg botak botak tu . kenal ?
yg comey comey tu . and pastu , gemok gemok tu . hahahahha :p
*actually tak gemok , taff* tung ah abg taff . hahaha . tadi pon rase cm nk tumbok jea dye .
hahaha . and rase cm nak ambik pin or jarum ke or bende yg tajam tajam .
tahu nak buat ape ? nak cucuk muscle kat tgan dye yg besar tu yg mcm belon tu ,
cucuk bagi angin keluar . so that , takde la lagi muscle besar yg mcm belon tu . hahaha .
good tak my idea ? ceh . hahaha . tapi yana hope satu jea .
yana nak stay dengan dye LAME . serious yana syg dye . taktahu lah dye dah jampi ape kat yana .
hahaha . tapi serious yana syg dye , dye pon syg yana . dalam satu hari tak terkira dye punye :
"I LOVE YOU SAYANG!!" hahaha . and tadi , dye sempat jerit . hihi . maluu .
*buat muke gedik*

biyy , gamba ni mcm kite kan ? heheh . comeyy jea . tapi biyy kena pakai spek dulu . syg teringin nak jadi cm ni . hehe . doakan syg terbukak hati nak pakai tudung labuh tauu . heheheh :*. 


every step i take ,
every move i make ,
every single day ,
every time i pray ,
i'll be missing you biyy .
MUHAMMAD AIZAL SYAFIQ BIN RIZAL  

Older Post | Newer Post
Disclaimer

Status Today^^
19TEEN and LIMITED EDITION♥♥♥

Allah is the reason why even in pain I smile. In confusion I understand. In betrayal I trust. And in fear I continue to fight. I won't just give up easily and won't give in. Welcome to my blog . Yanandut, 19TEEN 2016.

Navigations

Dairy Ms.Bossie Tutorial

Im a NIKON




ME AND FOREVER ME





Credit


Template : BLOGGIE TWITTER FACEBOOKERS

Others : xoxo