taktahu
Tuesday, 30 October 2012 at 04:57
0 Comment's'

teringat dekat HANAFI BIN MAT ALI bile yana on PC ruma yana yg bosar gedabak ni .
sebab pe ? yana tengok lah dekat file gamba gamba yana . ade satu file ni , semuanye gamba dye .
maksod yana , gamba yana dgan dye . dulu dulu time kitorang couple .
ya Allah , sumpah yana menanges . takpe , dah biase . haha . mmg sentap ouh .
sumpah rindu time dulu . pastu yana crite kat kaka yana pasal memek dulu .
time kitorang couple kitorang buat ape , tengok crite ape . pastu tahu kaka yana cakap ape ?
"awak rindu memek kan sbenarnye ?" yana diam . yana diam lame gile .
pastu yana angguk . weyh , sape tak rindu ex kite yg dah setahun and yg syg kite gile babi ?

yana rase bende yang PALING BODOH yana buat dalam dunia ni nak tahu ape ?
yana tinggalkan orang yang sayang dekat yana , mampu tahan and sabar dengan perangai yana .
yana rase sangat bodoh . ya Allah . hanya Allah tahu perangai bersalah yana macam mane .
pastu dapat lak BF yang lansung tak pernah nak hargai yana . ouh . lupe .
yana belom crite kat korang lagi pasal sorang mamat ni .
yana couple dgan dye sebelom yana couple dgan Aiman . name mamat tu , Aliff Roy .
yana benci name tu . hahaha . abg hot kan . mmg susah nak jage .
yana couple dgan budak tu 3 hari jea . hehe ^^

and now , Aiman Bazli . haih . yana penat ouh menanges . yana penat berharap .
cukup lah ramai laki pernah buat yana macam ni . nak tahu sape ?
hahhaha , ingat tak yana pernah crite yg muke dye macam "awal ashaari" tu ?
haha , dye lah . pastu , yg yana crite name dye NAZRIN tu . ramai lagi .
yana dah penat sangat . haihh . asal lah yana yang kene ? bukan org lain ?
yang Aiman ni , yana taksuke dye . sebab dye tak syang yana mcm mane yana syang dekat dye .
contoh nak yana bagi ? hahahha .

1. yana nak sangat buat relay dekat FB . mcm mcm alasan dye bagi .
(kalau dye syg yana mcm mane yana syg dye , dye takkan bagi alasan kan ?)
2. setiap kali yana merajukk , boleh dikatakan , setiap kali tu jugak lah dye tak pernah pujuk .
(alasan , tak reti pujuk dlam phone)
3. dalam twitter , yana pnye bnyak MENTION name dye . SATU pon tak pernah reply .
(kalau awek lain , reply pulak ?)
4. yana since dah couple dgan dye , yana tak layan tau mane mane laki . smpai dye ,
tules status pastu tag name pompan lain dekat status dye . sumpah sentap
(dye pernah ke tules status pasal aku ? NO !)
5.dye nak yana layan dye jea . abes yana ? sape nak layan ?
(selfish)
6. dye same dgan laki laki lain .
(boring -..-)

niat yana mmg nak pon dye bace ape yg yana update kali ni . sumpah yana sentap .
sentap dgan perangai dye , dgan ego dye . haih . hahaha .
yana tak kesah if yana break up dgan dye . sikit yana tak kesah . rmai lagi tunggu yana .
mmg yana yg mintak nak break . haha . laki mmg same kan semua ? haha .
bosan betol . haish . yana nak single meyingle . bosan ah couple .
asyik yana jea yg menanges . asyik yana jea yg mengalah . mane boleh . hahaha .
and kalau ade jodoh , yana akan couple dgan sorang ni .
nak tahu sape ? TUNGGU :)
kalau ade jodoh lah . sebab sorang ni , dye baik sngat dgan yana . selalu tegur yana .
selalu tanye dah solat ke belom . yana suke and tenang jea bile text dye . hehe .
and yana sekrang , on my way nak break dgan Aiman . sorry , your not mine anymore .
TAWAR HATI AKU NAK TRIME KAU LAGI !

and btw , for HANAFI BIN MAT ALI , yana taktahu nak lupekan dye mcm mane lagi .
yana harap , kite dpat jumpe satu hari nanti . amin :')
yana dah penat , yana dah serik . semuanye satu pengalaman bercinta bagi yana . yana harap , lepas ni yana dapat jadi perempuan yang lagi baik and solehah . hanya untuk suami yana satu hari nanti :D

Older Post | Newer Post
Disclaimer

Status Today^^
19TEEN and LIMITED EDITION♥♥♥

Allah is the reason why even in pain I smile. In confusion I understand. In betrayal I trust. And in fear I continue to fight. I won't just give up easily and won't give in. Welcome to my blog . Yanandut, 19TEEN 2016.

Navigations

Dairy Ms.Bossie Tutorial

Im a NIKON




ME AND FOREVER ME





Credit


Template : BLOGGIE TWITTER FACEBOOKERS

Others : xoxo