NEW LIFE AND NEW YANANDUT ^^
Saturday, 20 October 2012 at 01:50
0 Comment's'
hye there ! assalamualaikum ? ^^
seriously DAH LAME GILE TAK UPDATE BLOG !
korang amacam ? sehat ? hehe . yana ? yana sehat walafiat . hamboi . huhu
eh , eh . korang semua nmpak comel harini . asal eh ? haha .
okayy stop mengarot . kayy , yana harini nak story pasal NEW YANA , MEMEK
PMR , FRIENDS and ramai lagi .


First , NEW YANA .

kayy , yana cakap cm tu sebab yana nak try diri yana untuk jadi status "SINGLE"
dalam hidup yana . yana dah taknak couple or bercintan cintan lagi .
sebab pe ? YANA DAH PENAT !
yana dah penat menanges , yana dah penat mengharapkan sesuatu yg takkan dpat .
yana dah penat tanggung semua ni . yana dah penat sngat . so , ape kate bagi yana rest kejap ?
boleh ? until yana abes spm . boleh ? 2 tahun yana taknak couple . yana akan cuba sahut .
sahut cabaran diri yana sendri . and yana insyaAllah yana try pakai tudung bwah dada .
and bnyak lagi yana nak cabar diri yana . yana nak jadi seorang perempuan ,
wanita yang sentiasa menutup aurat dye . insyaAllah :DD



Second , MEMEK .
kayy , name dea sebenar , HANAFI BIN MAT ALI . hahahahha .
yana benci name tu . taktahu kenape . yana syg dye , tapi dye tak syg yana pon ^^
and yana taknak and TAKKAN taruh harapan lagi dekat dye .
AND AND AND ! yana suh dye get back balik dgan DAYANIE :)
dayanie comel . yana suke tengok dorang . sweet ^^
yana tak kesah . yana bru sedar , yana yg kalau ade jodoh tak kemane
betol kan ? hehe . so , maybe jodoh yana dgan memek setahun jea kot .
and yana selalu doakan dayanie and memek akan berkekalan . hehe .
yana dah tak kesah . yana dah boleh trime kenyataan yg dye dah takkan ade dlm hdup yana lgi .
yana relakan dye pergi dgan dayanie . lagipon dayanie syg dye . yana suke tngok dorang .
hehe . sokeyh kayy dayanie ? i know you read this . but please take a good care him for me .
kayy ? yana dah tak kesah dayanie . awak mmg layak dpat dye .
yana yg suruh korang get back balik . yana tahu korang gadoh pasal yana kan ?
sokeh lah . yana doakan korang bahagia . no gadoh gadoh lagi tau ^^v


third , PMR .
kayy , MERDERKA !
hahaha . yana dah abes PMR ! doakan result yana eh ? yana takkan tenang selagi result blom
kuar lagi . hurmm . yana takot sngat . yana just nak bagi umi dgan ayah senyum and bangga .
tu jea . yana harap yana dpat buat dorang gembira sebelom yana pergi jaoh .
bnyak jugak lah plan yana nak pegi pas PMR ni . melaka , kuantan , johor , sunway lagoon .
oh yeah ! hahaha . mari kite ROCK THE WORLD ! ceh , cakap cm dah lepas SPM jea .
PMR jea padahal . hahaha . sabar yana . sabar . huhu ^^


fourth , FRIENDS .
korang tahu kan yana syg HANI LEYANA mcm ne ? hurmm .
dye dah berubah sekarang . jaoh sngat perubahan dye . tapi takpe . yana akan still jadi kawan dye .
and walaupon dye dah maybe tak anggap yana as her "BFF" annymore . tapi , bagi yana ,
dye lah "BFF" yana walau cm ne sekali pon . baik buruk dye , yana trime .
dye dah baik dgan zaty kawan dye pon yana dah happy . sebab tu yana akan trik diri slowslow .
kayy , taknak nanges . yana tak nak crite pnjang sngat . nnti yana nanges . skip kay ? hehe .
sorry ^^-



fifth , ASHRIQ .
dye ni , baik sngat . tapi dye suke yana . yana pon suke dye .
siap penah tuka barang lagi ^^
dye ambik gelang yana , yana ambik rantai dye . hehe . comel jea ^^v
dye penah try mntak couple dgan yana . bukan yana TAKNAK . yana nak sngat .
tapi yana dah ckp kan , yana nak cabar diri yana . yana TAKKAN couple dgan sape sape pon .
walaupon dye syg yana , yana syg dye . ktorang selalu kuar jalan jalan same .
tapi , start dye bagitahu yg dye syg yana sngat , ktorang gadoh . andthen , smpai skarang ,
yana kcik hati dgan dye . and dye pon lagi kecik hati dgan yana , sebab pe ?
sebab yana tak bagitahu jawapan yana dekat dye .
yana cume taknak kecikkan hati dye jea . tu jea . and yana harap dye faham .
lagipon , tahun depan yana dah tak ddok sini dah , yana dah kat tempat lain .
jaoh . jaoh dari ampang , jaoh dari kajang . yana nak ddok jaoh jaoh . senang .
yana harap satu jea , mintak mintak dye faham kenape yana tak bagitahu smpai skrang jawapan .
sebab yana cakap yana nak bagitahu jawapan lepas PMR . sorry awak :')

Older Post | Newer Post
Disclaimer

Status Today^^
19TEEN and LIMITED EDITION♥♥♥

Allah is the reason why even in pain I smile. In confusion I understand. In betrayal I trust. And in fear I continue to fight. I won't just give up easily and won't give in. Welcome to my blog . Yanandut, 19TEEN 2016.

Navigations

Dairy Ms.Bossie Tutorial

Im a NIKON




ME AND FOREVER ME





Credit


Template : BLOGGIE TWITTER FACEBOOKERS

Others : xoxo