let him go
Sunday, 30 September 2012 at 00:37
0 Comment's'

yana terpakse lepaskan dye walaupon yana syg sngat kat dye .
dye dah jumpe bini dye yg baru . dayanie name bini bru dye tuh . 
yana selalu hack dye . yana jahat sangat .
yana rase sakit hati bile tengok dye happy . pdahal yana tengah happy dgan org lain .
taksalahkan kalau dye pon nak happy jugak ? hurm .
yana taktahu nak lupekan dye mcm ne lagi . setiap brang dekat dlam bilik yana , ade brang dye .
mcm ne nak lupekan dye ? bagitahu yana please ?
nak buang semua tu ? buang kat mane ? bakar ? bagi dye balik ?
tapi dye takkan nak balik brang brang dye bagi yana dulu . sure pnye . yana kenal dye .

yana tak kuat , yana lemah . yana nak dye . yana rindu dye . yana rindu muke dye .
yana rindu suare dye . yana nak dye . yana rindu tengok airmate dye jatuh demi yana .
tapi tu dulu . dulu mane mungkin same dgan sekrang kan ? mase takkan pernah berundur .
takpe lah , yana sedar . dye pon dah happy dgan org lain . yana try slow slow lupekan dye .
setahun yg sngat perit . setahun yana kenal dye . setahun yana dgan dye .

dye bnyak ubah kan yana . and yana bnyak ubahkan dye . 
tapi yana bute , yana tak nmpak ketulusan dan keihklasan dye . 
same jugak mcm yana buat ex yana sebelom dye , danish .
tapi sekrang , yana akan slow slow berubah untuk jadi yg lebih baik .
dan slow slow akan menghargai seseorang :')
and lagu yg yana buat untuk blog yana ni , yana bagi khas lagu ni untuk dye .

semua pasal dye yana tahu . mane mungkin nak lupekan mcm tu jea kan ?
tapi takpe , yana try my best . insyaAllah .
atleast yana dpat contact dgan DANISH balik . alhamdulillah sngat .
yana bersyukur gile . and he promise me that he will meet me oneday .

yana akan try jugak sedaya upaya untuk lupekan HANAFI BIN MAT ALI .
insyaAllah . 

*hanya tinggal kenangan*
"saye berjanji hanya AWAK ade dalam hati sye dan tiada SORANG pon yg boleh ambik ataupon ganti tempat awak dalam hati saye . dan saye hanya sayang AWAK SEORANG . awak sorang bini saye" -hanafi bin mat ali (dulu)

Older Post | Newer Post
Disclaimer

Status Today^^
19TEEN and LIMITED EDITION♥♥♥

Allah is the reason why even in pain I smile. In confusion I understand. In betrayal I trust. And in fear I continue to fight. I won't just give up easily and won't give in. Welcome to my blog . Yanandut, 19TEEN 2016.

Navigations

Dairy Ms.Bossie Tutorial

Im a NIKON




ME AND FOREVER ME





Credit


Template : BLOGGIE TWITTER FACEBOOKERS

Others : xoxo