hati selalu tipu
Thursday, 19 July 2012 at 02:56
0 Comment's'
hye all , yana dah lame tak update crite baru . sampai "mereka" tanya . haha . 
bia lahh , blog kamu atau saye ? kan kan kan ?
kayy , first , yana nak cakap yg yana DAH BREAK WITH CAPITAL 'H' .
dont ask why and dont ever ever tell me about him . kayy ?


second , my sister engagement . haha . harituh best sangat . sangat sangat :)



this is my sister . my third sister . yeah . cantik kan ? macam saye takk ? aloooo .
hahaha . *muke mengharap . hahahhaha
yana buruk je . tak cantik macam kakak kakak yana pon :)


and third , my BFF balik dari indon !! yeah !
tuh lah saye menantikan selama ini . sayang dea ketat ketat <3
awww . hahaha . tapi ,,
dea ade kat MALAYSIA nih 50 hari je . hari raya ke-10 dea dah balik sane . 
ya Allah , bagilah aku bergembira dengan dea sementara dea ade kat sini .
and bagilahkan aku happykan dea selame dea ade kat sini .
takhenti henti yana berdoa supaya dea selamat sampai harituh . dea balik sini ,
11/7/2012 and balik sane 28/8/2012
sedihnyeee :'(






forth , yana baru kenal dgan someone nih , but dea .......
entah lahh . i dont know . tapi yg pasti yana mmg minat kat dea time first time we met .
dah lame . tapi macam biase , yana hanya pendam :')
takpe , sudah biasa maa . tadi stalk dea kejap , waahh , nmpaknye dea dah happy .
harituh dea break . kebetulan yana pon baru break . so , malam malam selalu lah jugak 
begayot mcm pe kan ? -,-
hahaha . bese lah , due due "single" so , takde masalah :D
kankankan ? tapi , dea dah happy dgan org lain . hope dea jumpe ape yg dea nak .
saye hanya disini dan hanya memendam rase sepeti hari hari yg lepas lepas . 
hehe . and yana maybe akan berkawan dgan dea jea . no heart feeling even yana 
dah TERjatuh hati dgan dea . ye lah , hati selalu menipu . kan ?
and tipu lah kalau kite tak syg kawan lebih dari kawan kan ? so , faham faham lah .
and one more things , muke dea macam awal ashaari <3
jap , nak curi gamba dea satu bagi korang tengok . hehe .





fifth , yana and hani still BFF . and alhamdulillah dea dah baik dgan kawan dea , zati .
dulu dorang penah gadoh pasal bende kecik . and now , dah baik .
yana happy kalau hani happy . itu lah gunanye kawan kan ?
and yana harap , hubungan yana dgan hani bukan sekadar kawan .
tapi lebih dari kawan . same mcam hubungan yana dgan izati (gamba kat atas)
name dea pon zati jugak , name kawan hani pon zati jugak . haishh -,-
pelik tol . tapi , takde pe yg pelik kat dunia nih melainkan kite cakap dea pelik :)
and yana harap , yana dapat jadi TRUE BFF dea yg boleh jage hani sebaiknya .
and yana taknak sangat kalau pas yana exam yana pindah putrajaya , yana taknak
kehilangan dea . yana nak hubungan yana dgan dea mcm sekarang . yana berharap sangat .
amin :)
and yana akan berdoa walaupon yana dah pindah , yana masih ddok kat ampang .
and yana harap , yana akan terus berkawan dgan dea mcm mane yana dgan zati berkawan .
dahlame kut -,-


sixth , EXAM ! oh my god . takotnyaaa. ya Allah , yana dah lah malas nak blaja .
#mengakudengansendiri :)
hahahha . serious . nasib baik kak uyun (gamba di atas) alaa , yg tunang tuh ,
dea tuisyen kan yana dgan kawan kakak yana . (kak ain)
actually , yana ade 4 kakak . so , faham faham lah . susah nak taip kalau cakap kakak .
ramai ramai nak pi mano ? hahaha .
yana takotlah , dah lah 1st august nanti TRIAL ! oh my god again !!
hahaha . takot lah . doakan yana eh ? serious takot gilee . ya Allah , hanya Allah je lah yg tahu .
doakan yana tau tau tau ? yana takde lah pandai sangat macam korang .
so , wish me best luck kay ? hehe :D


#sorry kalau ade yg terasa . and yana cume luahkan sikit je harini . time to study pulak . hehe . beselah , exam dah nak dekat . so , pandai pandai lah pike sendiri kan ? and pape pon , doakan yana yg terbaik eh ? maaf kalau yana update nih korang tak puas bace ke ape , tapi yana update jugak kan ? haha . and nanti kalau ade mase lagi yana update bnyak lagi . kay ? dah lah , sampai sini je akhirnya crite yana . *sebenarnya banyak lagi nak diceritakan . tapi takpelah , mase tak bagi . hehe . byee ^.^v

Older Post | Newer Post
Disclaimer

Status Today^^
19TEEN and LIMITED EDITION♥♥♥

Allah is the reason why even in pain I smile. In confusion I understand. In betrayal I trust. And in fear I continue to fight. I won't just give up easily and won't give in. Welcome to my blog . Yanandut, 19TEEN 2016.

Navigations

Dairy Ms.Bossie Tutorial

Im a NIKON




ME AND FOREVER ME





Credit


Template : BLOGGIE TWITTER FACEBOOKERS

Others : xoxo