Love Him So Much .
Saturday, 5 May 2012 at 11:00
0 Comment's'
Jealous ? *ade aku kesa ?
hahahha . *devil laugh .
actually kan , yana nak syang Hanafi yana betol betol . mcm mane dea sayang yana , mcm tuh
jugak lah yana nak syg dea .
baru yana tahu selame nih dea SABAR gile dgan yana . and yana sngat sedih .
sebab ? HAHAHAHHA .
yelah , yana dah jarang and TAK LAYAN dea pon . tuh yana sedih . heeee ;D
sekarang dea dah boleh trime yana seadanya . yana kan ckp yana nak pakai SHAWL sepenuh masa ;)
DONE ! yeay . alhamdulillah ;)

dea boleh trime yana walau mcm mne pon . heheehe .
and kak uyun , kak ain , kak wani , ummi and jugak Ayah dah tahu sape Hanafi saye ;)
hope berkekalan . amin ;)
dea banyak sangat bersabar dengan yana . cume yana je yg bodoh .
yelahh , tergila gilakan dekat org bodoh . hahahaha . sumpah hilang kawalan kejapp .
dah lah ade hamba Allah nih . time tuh yana dgan "dea" tuh kawan je .
pastuh , "dea" ayat yana mcm mcm sebab nak couple dgan yana .
yana buad don`t know je , andthen yana dlam diam yana dah mula syg "dea"
pas "dea" dah cari gadoh dgan yana . "dea" boleh ckp pe tahu ?
"dea" ckp "saye dah jumpe orang yang layak untuk saye"
okayy , fine -__-''

andthen , last 2 week ago , "dea" text yana . ckp pe tahu ?
"hye youu :)" yana terkejot kejapp andthen balas text dea ckp "you ? bukan saye awak keee ??"
pastuh "dea" balas "takboleh ke ? awak buad pe ?" and blablablabla .
pastuh yana tanya "dea" "awek sehat ?" *saje nak borak borak kann .
tahu dea jawab pe ? hahahhaha . nihh klaka .
"awek ?! haha . takde lah . mane ade awek" sumpah time tuh rase nak lempang .
kalau kau dah break , ckp jea lah dah break . nak cover cover bagai . hiashh .
pastuh yana mlas nak layan , yana pon ckp lah "eh . busy nih . k.bye "
hahahahahhaha . jahat kan ? sape suh taknak layan aku . haha . tak kesah pon .
saye dah ade Hanafi ;)

and ade lah sorng mamat nih pulak . haishh . NO COMMENT lahh bak kate orang . hahah .
mlas nak ngate orng pgi pgi bute nih . kejapp cousin lahh , kejapp awek lah . mcm keling -__-''
and btw , alhamdulillah yana dah berubah and Hanafi boleh trime yana seadanya .
and korang korang , doakan yana punye result exam excellent tauu tauu tau ;)
and doakan yana + hanafi semoga berkekalan sampai kawen . amin .
*biarlah jadi yg Haram dimata manusia asalkan Halal dimata Allah ;)

jangan biarkan hadirmu sekelip mata , dan jangan biarkan kebersamaan kita , hanyalah sementara . "assalamualaikum Cinta" 

Older Post | Newer Post
Disclaimer

Status Today^^
19TEEN and LIMITED EDITION♥♥♥

Allah is the reason why even in pain I smile. In confusion I understand. In betrayal I trust. And in fear I continue to fight. I won't just give up easily and won't give in. Welcome to my blog . Yanandut, 19TEEN 2016.

Navigations

Dairy Ms.Bossie Tutorial

Im a NIKON




ME AND FOREVER ME





Credit


Template : BLOGGIE TWITTER FACEBOOKERS

Others : xoxo