Har Har Har ;p
Monday, 19 March 2012 at 02:11
0 Comment's'

weyy , SUMPAHtaktipu .
dengar kau crite psal ex kau yg tak sudah sudah tuh .
eeeuuwww . serius menyampah . nih daari hati aku .
aku dah lame nak ckp . tapi , mlas nak ckp depan depan .
bukan pengecut , bukan penakot . siket tak gigil .
tapi , aku nih jenis yg suke jage hati org . aku tak suke kecewa kan .
tapi , kalau dah darurat , aku terpakse jugee .

kau 24 hours , ckp pasal EX kau yg lansung pada aku sikit pon tak berguna .
M capital dea . mlas nak sebut . haaaaaaa !
geram aku . and kejap kejap , kau crite pasal jantan nih .
kejap kejap kau crite pasal jantan tuh .
kau ingat bagus sngat ke menunjuk nunjuk kejahatan yg kite buad ?
aku sedar , aku tak seberapa baek sngat berbanding kau .
tapi aku heran . kau lagi teruk dari aku ?
aku bukan lah jenis kawan makan kawan .
tapi , kalau pangai kau dah mcm nih , sape je yg suke ?
pikir ye kawan . kau berkissing depan aku .
kau meraba depan aku . baek ke semua tuh ?
and elok ke dicerita kan pada org laen ? ya allah !

kau , kat luar bukan maen lagi . pakai tudung . selendang .
tak lepas . last last , pangai kau lagi terok daripada org yg tak pakai tudung .
kau tahu ?
aku tengok kau jijik . kau tahu ?
sebab pe ? haaa , nih aku nak ckp . sebabnye , pangai kau .
kau crite kat laki laki bende bende blue .
mcm menaikkan lagi nafsu mereka yg sememangnye tinggi .
padahal , kau sorang je prempuan .
weyy , meyh sini aku nak nasihat kat kau .

kalau pakai tudung , buad cara pakai tudung kay ?
kau nak ke mereka mereka rogol kau ?
hahaha . kitorang semua , dah menyampah tengok kau .
bukan pe , kau pakai tudung sekola pon .
paras dada kau . padahal , aku ikot kau tau yg time first first kau pakai tudung labuh .
aku suke tengok kau pakai tudung labuh tuh .
aku ikot kau , aku pon pakai tudung labuh sekali .
last last , kau lagi singkat and aku pulak yg labuh ?
pelik kan ? mcm crite "antara garisan" dah aku nengoknye :)

and lastly aku nak ckp kat kau .
kau mmg worse . serius . SUMPAHtaktipu .
nih dari hati aku , aku ckp kau mmg teruk . like fucking bitch !
aku bukan nak mengata kau diam diam and belakang belakang .
tapi , ade satu mase nanti , jgan hirau and jgan khuatir .
aku akan ckp juge kat kau . bia lah kau nak ckp aku pe ke .
yg penting aku harap kau dpat ambik pengajaran .
and kau boleh ubah sikap kau . bukan pe , kau pakai tudung weyy .
malah , kau lagi better and lagi baek dari aku .
aku harap , kau dpat ubah pangai kau yee :')

kawan tetap kawan . sekali lagi aku nampak kau berkissing depan aku dengan memakai tudung , sumpah kat situ jugak aku tarik tudung kau . *JANGANMENYESALYEKAWAN :)


Older Post | Newer Post
Disclaimer

Status Today^^
19TEEN and LIMITED EDITION♥♥♥

Allah is the reason why even in pain I smile. In confusion I understand. In betrayal I trust. And in fear I continue to fight. I won't just give up easily and won't give in. Welcome to my blog . Yanandut, 19TEEN 2016.

Navigations

Dairy Ms.Bossie Tutorial

Im a NIKON




ME AND FOREVER ME





Credit


Template : BLOGGIE TWITTER FACEBOOKERS

Others : xoxo