Happy Sangat :)
Wednesday, 1 February 2012 at 02:04
1 Comment's'



hahaah . okii , first yana nak ckp pasal yana PENAT sangad ohh .
dah lah baru balek dari sukan . yana masok olahraga .
hahahaha . yg paling bengongnye , cegu tuh boleh tanye pe aww kat yana .
"awak sure ke awak boleh lompat pagar tuh ?"
SUMPAH gelak gile babi . hahahahahahah .
tahu nape yana gelak ? sebab cegu tuh ingat yana "berisi" satu ,
yg kedua , PENDEK ! arrhh ! sumpah bengang .

hhahah . berisi ke ? MMG PON ! yana tengok gamba yana time form 1 .
sumpah kurus jea . *takde lah kurus mane pon . hahahha .
tapi kurus lah jugak dari sekarang . kan ?
lari pon 100m tadi tak semengah jea . hahahaha .
yelahh , SAYE AMBIK 100m LARI BERPAGAR CEGU !
BUKANNYE LARI 100m KOSONG !
yana tak suke lari tak de halangan kat depan .

yana mmg dari dulu JUARA LARI BERPAGAR ! hahahah .
*sorry , riak ket . nak ambik semangat .
hahaha . 4x100 and lari berpagar jea . 4x100 pon time akhir .
yana jadi org last . hahaha . sebab yana takpandai jadi org ke tige and pertama and kedua :)
and btw , nak tahu nape yana happy sangat ?
sumpah happy VS maluu beb . hahahah .

FYI , tadi kat kelas , cegu agama takdtg . pastuh ade cegu relief nih .
sumpah hensem . hahahha . SUMPAH weyy ! hensem gilee . hahahha .
and lagi satu , time nak balek , dea mintak numb yana ! oh mai god .
sumpah time tuh muke merah gile babi .
abang abang senior and adek adek junior SEMUA pandang kayy !
tadi petang tak ungkit . mntak mntak esok pagi tak heboh . haishh .
cegu paling hensem kat sekola tuh *buad sementare sebab dea cegu praktikal jea .
mintak numb yana ? takke gile tuh ? and mcm biase , tak sah lah kite kalau takde org
takpuas hati kan ? kaka kaka yg mane suke and admired dekat dea , SEMUA ANTI YANA !

yana dengar cite dari kawan yana tadi . yana lalu depan deorang , jeling mcm F1 .
hahah . laju betol . belom sempat senyum lagi . hahahah .
gilo lah ! lek lahh kak , saye dtg kesekola bukan untok mencari musuh atau lawan .
saye hanye dtg untok BELAJAR :)
gi mampos lah cegu tuh nak mintak numb saye ke tak .
AND BTW , YANA TAK BAGI PON NUMB YANA KAT CEGU TUH !
tak payah nak kecoh sangat lahh . kayy ?
hahahha . padahal , time dlm kelas , yana pnye mulot yg kepoh gile .
mmg burok ar pangai . yelahh , SEMUA PEREMPUAN COVER CUN depan dea .
yana tak suke nak cover cover nih . benci and geli . hahaha .

tapi yana tak bagitahu sape sape pon pasal bnde nih .
mntak mntak esok tak heboh . mlas la layan pangai mereke mereke sekelian itu .
yana tak nak gadoh pasal lelaki yg yana lansung TAK KENAL tuh .
harapkan jea muke hensem . hati taktahu lagi kan ?
hahahaha . tapi sumpah weyy , muke dea sumpah hensem .
dah lah hensem , sore sedap , puteh . hahahha . AND KAYA ?????
hahah . *sorry , saye tidak pandang pada duit sebab saye bukannye mate duitan ataupon pisau cukur :)
saye hanya saye , yana . hihihi . *terlebih sudaa . hahahha .

yana harap , cegu tuh tak dtg lagi esok kat kelas yana . and yana harap kaka kaka tuh dah lupe and tak simpan dendam lame lame . AMIN :)


Older Post | Newer Post
Disclaimer

Status Today^^
19TEEN and LIMITED EDITION♥♥♥

Allah is the reason why even in pain I smile. In confusion I understand. In betrayal I trust. And in fear I continue to fight. I won't just give up easily and won't give in. Welcome to my blog . Yanandut, 19TEEN 2016.

Navigations

Dairy Ms.Bossie Tutorial

Im a NIKON




ME AND FOREVER ME





Credit


Template : BLOGGIE TWITTER FACEBOOKERS

Others : xoxo