Hanya Berserah :')
Tuesday, 14 February 2012 at 06:50
2 Comment's'



saye tak secantek dea awak . saye tak secute dea .
dea cantek . saye tahu . saye tngok gambar gambar dea , semua cantek cantek .
saye buruk . saye tahu and saye sedar .
saye nanges tengok awak comment gamba dea .
saye nanges jugak tengok dea comment gamba awak .
saye tahu dea dah ade boyfie . tapi saye tahu jugak awak dgan dea .
kan ?

saye tak segemok dea . saye tak sebulat dea .
saye jugak tak semontel dea . and tak seputeh dea .
saye syukor pe yg ade sekarang . tapi saye sedih .
saye hanye gengam harapan pada orang yang TAK PERNAH BALAS hati saye .
saye nanges semua sebab awak .
saye rase bersalah awak . walaupun awak balas comment gambar awak , saye suke .
tapi saye tahu , awak tak maafkan saye .
kan ?

awak saje jea . saye kecik hati awak . saye tahu awak mcm saye jugak .
pedendam . tapi saye just nak mintak maaf and nak awak maafkan .
bende dah nak dekat setahun awak . selagi awak tak maafkan , selagi tuh saye tak tenteram awak .
saye tak dpat nak hidup mcm ne orang kat luar sane hidup .
sebab pe awak nak tahu ? SEBAB AWAK TAK MAAFKAN SAYE .
and sebab lagi satu nak tahu ?
SEBAB SAYE STILL RASE BERSALAH .
saye sejujur jujurnye lah , saye rindu kan awak . saye rindu nak hang dgan awak .
tempat biase kite lepak kat "wangsa walk mall"
SUMPAH saye tak boleh nak pergi sane . saye rase bersalah .
and lagi satu tempat special yg saye TAKKAN LUPE .
"taman tasik titiwangsa".

saye takkan pernah lupe senyuman awak . saye takkan pernah lupe gelak tawa awak .
awak sentiasa ade dalam dalam dalam dalam dalam and dalam hati saye .
walaupon awak dah ade dea . saye bersyukor . sebab pe ?
sebab saye tak terlalu berharap . airmata ? biarkan je . saye rela menanges dari berharap .
berharap sesuatu yang tak pernah dapat balek . and nak tahu nape ?
saye rase saye dah bagitahu . nape saye selalu piker pasal awak ?
saye TERLALU MENGHARAP . hahahahhahahaha .
klaka kan ? mcm org gile . haisshh . -..-''

bia lah awak . asalkan awak happy dgan si dea . saye sentiase doakan semoga awak bahagia .
bia arimata saye mengalir mcm ne pon . saye dah tak heran .
kerja seharian . hari hari , setiap malam . bila terpikir awak .
mcm biase . airmata meleler and hati sngat sayu . pedih awak .
pedih sngat . saye tahu , org mcm awak . layak dpat dea yg cantek .
tapi , yg lazimnye , org mcm awak , TAKLAYAK LANSUNG dpat saye .
tuh lah kan  ? kenyataan . tapi benda kite dah bersame . and kite takpernah benci same lain .
saye sabar dgan awak , awak sabar dgan saye .
tapi , saye jea bodoh awak . maafkan saye .

nape saye selalu nampak krete yg mcm awak tuh ?
kete time kite same same dulu ?
tapi saye benci bila saye nampak krete mcm tuh , lalu seblah saye .
airmata akan mengalir . lagi lagi yg tinted krete tuh hitam and bunyi mcm sport car .
sumpah merah mate menahan nanges . tapi saye sabar .
saye pike satu jea awak . awak takkan ade dlam krete tuh and semua kenangan kite takde .
tapi tak boleh . awak lah satu satunye ex boyfie saye yang SAYE PALING SAYANG .
sumpah cakap . taktahu nape . dalam bnyak bnyak , awak lah special .
even saye dah couple and get marriage pon nanti , awak akan sentiase saye ingat .

maafkan yana . yana tak secantek and tak selawa dea . tapi seburuk buruk yana , yana ade hati , perasaan and yang paling penting . YANA IKHLAS SAYANG AWAK :') *moga awak berbahagia .

Older Post | Newer Post
Disclaimer

Status Today^^
19TEEN and LIMITED EDITION♥♥♥

Allah is the reason why even in pain I smile. In confusion I understand. In betrayal I trust. And in fear I continue to fight. I won't just give up easily and won't give in. Welcome to my blog . Yanandut, 19TEEN 2016.

Navigations

Dairy Ms.Bossie Tutorial

Im a NIKON




ME AND FOREVER ME





Credit


Template : BLOGGIE TWITTER FACEBOOKERS

Others : xoxo