Sekola First Day ?
Wednesday, 4 January 2012 at 01:24
0 Comment's'


sorry , no answer . JANGAN TANYE PAPE !
i hate very much sekola tuh . teringat kan yana time dekat sekola SDARY dulu .
*kat melake . pastuh , masok kelas yg ntah pape . sebab kelas depan depan dah penuh .
siot tol sekola tuh . sumpah yana nanges tadi time dlam kelas .
almaklumlahh , first time masok kelas BANGANG !
haishh . hurmm . sedih jea tadi .
semua bnde teringat . FAT , AYAT , AMI , ADAM , ZAI , IZ .
semua tuh jea yg melayu . dah lah kelas sekola tuh mcm kt sekola SDARY dulu .
pastuh teringat ZUNNUR ! hurmm .

sumpah yana nanges tadi . rase mcm diri nih terlalu bodoh . hiashh .
ya allah , kau lindungi lah aku ya allah .
hurmm . tak pe , maybe nih semua ujian kan ? hurmm . yana kena redha .
yana kena sabar ket . insyaallah , yana akan buad yg terbaek .
hurmm . sedih tahu ? tapi , yana suke kawan kawan yana kat dlm kelas tuh .
yana masok jea , semua tegor :)
alhamdullilah :D
suke sangat . mereka tak SEsombong yg yana pike kan .
hehehe . and yana harap , yana akan lagi focus dlam kelas .
yeah ! you can do it girl ! go yana ! go yana ! go yana !

ade sorang kawan yana tuh , muke dea mcm JAS . hahaha .
tibe tibe nak nanges tngok muke dea . teringat yg time kitorang pegi hang same same .
seronok sngat time tuh . hehe . tapi semua bnde tuh dah lepas kan ?
hurmm . pagi tadi , fat ade hanta 1 text .
sumpah , yana nanges . hurmm . fat , aku syg kauu lahh !
nak bace ?

"sumpah sedih first day sekola tak dpat jumpe kau. usually kalau pegi mane2 je
mesti dgn kau. dimana ada fatiha distu ada yana. dimana ada yana disitu ada fatiha."

time nihh , yana nenges mcm pe . hurmm . yana boley kot bawak diri
dekat sekola baru nihh . insyaallah . kalau ade rezeki . aminn .
yana nak kalau boley , tak nak ramai ramai kawan . just ONE !
one is enough for me to do anything and tell her anything . *my secret :)
yana tak perlu ramai ramai . setakat kawan biase , okii lahh .
tapi , BESTFRIEND mcm ZATY , ZUNNUR and FATIHA .
sngat susah nak cari . susah senang kitorang same same .
ade lagi ke manusia kat dunia nihh mcm tuh ?

yg deorang tahu , kalau org tuh lawa siket , teros nak kawan .
kalau org tuh kaya siket , teros nak kawan .
kalau org tuh pandai siket , teros nak kawan .
hurm . biar bodoh asal akhlak mulia .
biar miskin asal kan otak berguna .
tuh jea yana pnye moto . haha . yana bukan kawan tngok muke .
yana tak kisah . org tuh lawa ke , burok ke , hitam ke , putih ke .
asal kan dea IKHLAS kawan dgn yana .

and btw , yana ade sorang kawan nih .
name dea NEENA . dea baek dgan yana . yana suke lahh jugak .
tapi , yana ambik brape hari jugak nak kenal dea betol betol .
baru yana boley tahu hati budi dea mcm ne . yana harap dea IKHLAS nk kawan .
bukan nak maen maen . amin .
nih blog dea . click ---> SINI
nak tngok dea , tngok blog dea k ? yana suke kawan dgan dea :)

and lastly , for my beloved durian . syg TAK KAN PERNAH curang dgan biyy .
kayy bunny ? don`t worry . syg akan sentiasa ingat biyy even kite jaoh .
syg rase , nih semua ujian buad kite kan ? sabar ket eh biyy ?
syg tahu , biyy 24JAM nak jumpe syg . tak boleh lahh kalau mcm tuh .
kan ? kite kena jugak jaoh jaoh . baru lahh rase rindu laen siket .
kalau 24JAM jumpe , tak ke nanti bushan ? kan kan kan ?
don`t worry biyy . you are perfect to me and i swear of my life that i will love you forever :)

my durian is CINTA AWAL DAN AKHIR 

Older Post | Newer Post
Disclaimer

Status Today^^
19TEEN and LIMITED EDITION♥♥♥

Allah is the reason why even in pain I smile. In confusion I understand. In betrayal I trust. And in fear I continue to fight. I won't just give up easily and won't give in. Welcome to my blog . Yanandut, 19TEEN 2016.

Navigations

Dairy Ms.Bossie Tutorial

Im a NIKON




ME AND FOREVER ME





Credit


Template : BLOGGIE TWITTER FACEBOOKERS

Others : xoxo