Eh , Awak . Jangan Eh ?
Monday, 2 January 2012 at 21:53
0 Comment's'


k , yana nak bagitahu something . pade korang korang yg suke
MENYELETALKER yana . yana nak bagitahu something .
first sekali yana dah dpat tahu sape yg SUKE sngat stalk blog yana .
k ? yana dpat tahu . and second things , if korang tak puas hati dgan yana ,
jumpe 4 mate . tak elok same same islam kutok kutok atau cari kesalahan org laen .
tambah kan dosa jea . kan ? third , kalau yana cakp nihh , kalau tersalah ke .
atau korang terase ke , yana mintak maaf sngat sngat .

YANG SUKE STALKER DIAM DIAM :
okii , yana tak marah . kalau korang nak cari kesalahan yana dekat blog ,
korang cari lahh kalau dpat . tapi korang dpat ? dpat mmg dpat .
tapi tmbah dgan dpat dosa . ya allah . yana bukan nak "pura pura BAEK" ke ape .
tapi yana nak ckp , nihh blog yana . korang kena hormat .
kalau nak tngok , nak bace , tak pe . yana bagi . tapi kalau setiap perkataan
yg yana nak tules . SEMUA korang cari kesalahan . susah lah kan ?
sampai bile korang nak hidop mcm ni ?
tak bosan ke ? tak rase berdosa ke ? tak rase berat ke bahu belah kiri ?
sorry to say , yana tak kesah kalau korang tngok blog yana , bace blog yana .
tapi yana sedih kalau sape sape yg bace untok mencari kesalahan yana .
allah jea yg tahu . yana tak kesah . because , THIS IS MY BLOGGIE .
tak kan kalau yana tngah marah pon , yana TERmaki or TERcarot something .
korang nak cari jugakk tuh as my mistake ? my BIG MISTAKE ?
mcm tuh ? tolong sedar siket . kalau DULU yana ade BAD BLOGGIE .
now , i have my NEW and SWEET bloggie . please . ringan kan lahh dose dose tuh .

YANG SUKE STALKER AND BAGITAHU :
yana suke mcm nihh . dea stalk and dea bagitahu . tak kisah lahh kalau by the same
time yana bkk dea tak bagitahu pon , yg penting nanti bile jumpe dea bagithu .
mcm > RIZQIN , WAWA , ANA and ramai lagi . yana suke kalau korang mcm nih .
bukan bukk blog yana semate mate nak cari kesalahan yana . berdose kan ?
hurmm . try to be human , sensible . boley kan ?

YANG SUKE COPYPIG BLOG YANA :
yana tak kesah , kalau korang nak copy blog yana . tapi , yana nak satu jea .
kalau nak copy pon , korang TOLONG bagitahu yana . jgn lahh copy diam diam .
korang tak nak kan jadi pengCOPYPIG or COPIYDOG ? tak nak kan ?
so , tak salah kan kalau nak copy , bagitahu yana . kan ?
tules dekat CBOX yana . kalau malu , comment jea .
tak nmpak . boleh kan ? yana tahu , ramai suke buad mcm nihh .
yana pon dulu , tapi yana pike balek , tak gune .
better kite bagitahu org yg kite nk copy tuh elok elok .
insyallah org tuh bagi . kan ? yana harap korang boleh ubah prangai korang :)

sorry if korang terase atau tak puas hati atau saket hati . yana just nak korang bersikap lebih terbuka and jgan lahh cari kesalahan orang laen sekirenye korang sendiri tak dpat cari kesalahan diri korang . yana mngaku awal awal yg yana MEMANG tak dpat cari kesalahan yana sendiri . sbab tuh yana tak cari kesalahan org laen . please change your attitude .


Older Post | Newer Post
Disclaimer

Status Today^^
19TEEN and LIMITED EDITION♥♥♥

Allah is the reason why even in pain I smile. In confusion I understand. In betrayal I trust. And in fear I continue to fight. I won't just give up easily and won't give in. Welcome to my blog . Yanandut, 19TEEN 2016.

Navigations

Dairy Ms.Bossie Tutorial

Im a NIKON




ME AND FOREVER ME





Credit


Template : BLOGGIE TWITTER FACEBOOKERS

Others : xoxo