Broke Heart
Friday, 27 January 2012 at 01:27
0 Comment's'


i miss him . sumpah dgan nama allah . ya allah , lembutkan lahh hati aku ya allah .
yana sngat rindu dea . nape ??
why me ? nape kite kenal dulu ? nape kite kenal dulu !
yana taknak kenal awak ! faham !
nape yana terlalu syg awak ? yana syg hanafi sorang lah !
nape awak kena ade dalam hidop yana ?
yana rindu senyuman awak . yana rindu nak ddok seblah awak .
yana rindu nak teman awak bawak kete . yana rindu rantai awak .
yana rindu cincin awak . yana rindu cap awak .
semua yana penah pakai dulu :')
yana rindu awak ! yana rindu keikhlasan hati awak . hurrm .

yana tahu SEMUA salah yana . yana tahu yana bodoh !
yana tahu awak . bila yana tngok gamba awak , yana nanges .
hampir tiap tiap mlm yana nanges sebab awak .
bila gadoh dgan durian yana , yana nanges and automatic yana ingat awak .
smpai lebam lebam mata yana engat kan awak .
yana rindu senyuman awak layan karenah yana yg bangang nih .
ingat lagi , time dlm kete . yana saket , demam .
muke awak , risau sngat kat yana . awak sngat prihatin .

and lagi satu , bile mood yana jadi gile , awak layan jea yana .
hahaha . gembira sngat time tuh . awak layan yana non stop .
awak pon jadi gile . hahaha . sumpah best time tuh .
and bile yana moody , awak selalu bawak yana pegi tasik titiwangsa .
awak ckp "bile i gado dgan syg , i pegi sini . tenang kan mood"
"kalau i kusut pale , i pegi sini"
yana takkan lupe tempat kite ddok tuh . yana tak nak pegi situ .
kalau yana pegi , yana nanges . yana nak lupekan awak .
tapi tak boleyh . nape ?!! yana sedih ingatkan awak .

yana tak suke nmpak kete yg mcm kete awak !
yana bnci ! yana taksuke !
yana tak suke kalau ingat balek pasal awak .
yana tak suke . tapi , nape yana kena ingat !?
yana rindu awak sngat sngat , yana nak mntak maaf dekat awak .
if allah bagi yana one more chance untok jumpe and contact dgan awak balek .
ya allah ! hanye allah jea lah yg tahu yana mcm ne time tuh .
sumpah yana akan bersyukur gile gile !
sumpah ! hurm . yana nak mintak maaf dekat awak .
awak terlalu baek dgan yana . sampai awak undur diri sebab yana dah cinta dkat durian yana .
sampai mcm tuh sekali kan awak ?

yana TAKKAN PERNAH LUPA jasa awak buad kat yana .
awak laki , boyfriend , kawan yg terbaik pernah yana jumpe after durian yana .
kalau lah awak bace blog yana nih . yana nak awak tahu , yg yana betol betol mintak maaf .
yana rindu awak sngat sngat . please forgive me . setiap manusia melakukan kesalahan .
yana hanya manusia biase . tak lari dari dosa ataupon salah .
allah mampu ampunka umatnya , apentah kita ? manusia yg same same melakukan kesalahan .
yana tak suke menunjuk , yana tak suke nak heboh heboh kan .
tapi yana cume nak awak tahu , yg yana tengah nanges terok tules pasal awak sekarang .
tapi menanges dalam gembira sebab yana dapat luahkan ape yg yana rase .
yana berdoa supaya allah bagi awak petunjuk , bukk blog nih .
nih khas untok awak . danish ♥
sekali lagi , MAAFKAN YANA :')




this song for you :')




yana tak pernah berhenti berdoa agar allah bukakan pintu hati yana . and bukakan pintu hati awak untok maafkan yana . amin .

Older Post | Newer Post
Disclaimer

Status Today^^
19TEEN and LIMITED EDITION♥♥♥

Allah is the reason why even in pain I smile. In confusion I understand. In betrayal I trust. And in fear I continue to fight. I won't just give up easily and won't give in. Welcome to my blog . Yanandut, 19TEEN 2016.

Navigations

Dairy Ms.Bossie Tutorial

Im a NIKON




ME AND FOREVER ME





Credit


Template : BLOGGIE TWITTER FACEBOOKERS

Others : xoxo