Ayat Ayat Cinta~
Monday, 23 January 2012 at 04:53
0 Comment's'



hahaha . rase nak gelak jea dengar ayat nih .
geli ohh . hahaha . sorry , yana dah lame tak update blog yana yg comei lote nih .
hee :)
nak tahu ape tuh "ayat ayat cinta" yg yana cakap ?
ayat si hensem yana lah . hehehe ~
nak tahu tak ayat pe yg biase dea kuar kan dari mulot dea ?
hahahha .

HMA : sorry tak hensem .
YANA : bye !

HMA : *buad bende yg tak senooh .
YANA : biyy ! dah lahh !/jangan lah !
HMA : asal ? maluu ?
YANA : *pandang care nak bunuh orang
HMA : kayy kayy :)

HMA : *tengah cakap cakap , pastuh dea ckp "sorry , mulot busok ar "
YANA : diam ah !
HMA : *pandang bawah , "sorry"
YANA : mengade gile babi !
HMA : heee :)

HMA : i love you syang !
YANA : i love you more bunny !

HMA : sorry tak hensem .
YANA : sorry tak lawa .
HMA : diam ar !
YANA : sape patot diam !?
HMA & YANA : gadoh sampai due due mengalah . hahaah :)

kalau gadoh pulak , mcm nih :

HMA : sorry sangat sangat syg . biy janji TAKKAN buad lagi !
*sambil menanges nanges .
YANA : pape jea lah !
HMA : betol . SUMPAH !
YANA : janji ?
HMA : JANJI ! please hunny ?
YANA : kayy . hurmm . i love you .
HMA : alhamdulillah . i love you MOST !!!

and bile kitorang jadi gile .

YANA : biyy !! i love you so much !
HMA : yeee !! i lagi love you gile babi !!
YANA & HMA : bhahaahhahaha :)

actually , bnyak lagi perkare yg kami kami buad . hahaha .
tapi , nanti lah yana crite ye ? hehehehe .
tak boley crite sekarang . ade orag tuh , suke stalk gile babi yana .
kak , bang , kalau dah benci pon , saye tak kesah .
saye masih ade orang syg . saye blaja dari kesilapan .
kalau orng yg TAK PERNAH buad kesilapan mcm **I*** tuh ,
dea nak blaja dari mane kalau bukan dari kesilapan dea . kan ?

yana hanya mampu berdoa , supaya allah buka hati yana .
untok jadi yg LEBIH BAIK and buka hati yana untok ikhlas pakai tudung kat kepala .
and yana berdoa , supaya allah bukakan hati korang korang ,
yg berade dalam dunia kegelapan , balek ke dunia terang .
cahaya nur . walaupon , yana tahu , yana tak layak trime cahaye tuh ,
tapi yana akan selalu doakan korang semua .
hanya allah yg menentukan dan memakbulkan . aminn .

*dah lari dari tajok nih ? kan ?
hahaha . kayy , btw , next hari yana crite pengalaman yana and my durian .
kayy ? i love you all (:
I LOVE YOU MILLION , BILLION , TRILLION AND ZILLION HANAFI !
muah :)



Older Post | Newer Post
Disclaimer

Status Today^^
19TEEN and LIMITED EDITION♥♥♥

Allah is the reason why even in pain I smile. In confusion I understand. In betrayal I trust. And in fear I continue to fight. I won't just give up easily and won't give in. Welcome to my blog . Yanandut, 19TEEN 2016.

Navigations

Dairy Ms.Bossie Tutorial

Im a NIKON




ME AND FOREVER ME





Credit


Template : BLOGGIE TWITTER FACEBOOKERS

Others : xoxo