100 Followers And Friends ?
Friday, 27 January 2012 at 08:30
2 Comment's'



hahaha . maybe bagi korang biase . bagi yana sangat sangat lah suke !
ya allah . hee . sumpah suke sngat . mmg tak terkate suke dea tuh .
ye lah . nihh acc blog baru yana . so , yana teruja lah .
lame betol yana nak kumpul bagi 100 tahu ? heee .
tapi bagi korang yg dah cecah 100 lebih , bagos lah .
hheee . kalau korang nak tahu nape yana teruja sngat ?
padahal baru dpat 100 kan ? hahaha .
bak kata nabi , mula kan dari bawah . kemudian barulah yg seterusnya .
bagi yana , 100 nnih dah bnyak dah . tapi yana taktahu lah korang .
siket ke bnyak . ade yana kesah ? heee :)

and yana nak ckp , THANKS A LOT pade sape sape yg follow yana .
yana follow balek semua . kalau yana tak follow balek , told me :)
kayy ? yana janji , yana akan follow balek korang . heee .
and korang kena follow yana jugak lahh . kan kan kan ?
hee . and ayah yana ckp , followers nih ape gune ?
yana ckp lahh , bia lah . hahaha .
ayah yana ckp lagi , followers tak de gune . tapi , blog mesti berguna .
yana hanye mampu tersenyum . heee .
yana harap harap blog yana bukan je setakat pasal hidop yana .
but pasal tutorials , freebies and pasal pelajaran .

yana harap harap mcm tuh lah . yana dah taknak kutok org dlm blog yana .
yana hnya mampu ckp ckp biase and bagi nasihat . heee .
setakat yg yana mampu . aminn :)



and yg kedua yana nak ckp , pasal yana and semua bestfriend yana .
mahupon bukan bestfriend yana . yana nak ckp . yana rindu korang !
and yana ade bukk kawan yana punye blog petang tadi . ya allah , yana rindu korang !
insyaallah , kalau hari sukan ke , hari pape lah . yana dtg kay ?
insyaallah . yana nak jumpa korang !
qai , aku pon rindu kauu :)
aku rindu semua , isha , hosni , ain , sarina , erna , aidil , zai , syahmi .
and budak gile aku , DAYAT ! mmg satu pale abes .
yana tngok FB yana harituh , dea ade tules something dekat wall yana .
ohmaigod ! ayat ! aku rindu kau gileee !

and semua budak budak kelas aku . (yg islam sahaja !)
hnye 7 org . and faiz and ADAM ! bengong !
adam ! aku jumpe kau , aku sekeh pale kau !
rindu lah gile ! haishh . kau and ayat and ful ! hahaha .
semua same pale . and PALING YANA RINDU is FATIHA RIDWANA BT. RIDHWAN !
yeah ! paling rindu ! paling syg . sumpah ckp . entah lah .
dea tak de , sumpah gile ohh . harituh jumpe pon nak nanges .
*tapi tahan mcm pe jea .

moge moge korang happy aku takde .
and my geng geng "surau" hahahah .
JIMAH , WAWA , ANA ! yeah .
korang mmg best ! aku syg korang sngat sngat lahh .
bile engat balek kan , sumpah boleh nanges . sumpah !
and my ever ever best best friends !
dah 2 tahun tak jumpe . ya allah , hanya kau jea lah yg tahu hati nih mcm ne .
ZUNNUR KALILI BTE. SAHAT !
ya allahh !!!!!!

*time nih dea tengah menanges sebab hari last yana dekat sekola and hari last jumpe dea

tak boleh tules pape dah . hnye airmate yg mampu mengalir sekarang . yana rindukan semua . noor izzati bt. hazri , zunnur kalili bte. sahat dan fatiha ridwana bt. ridhwan is my best best and best bestfriend forever . hanye doa yg mampu yana harapkan .


Older Post | Newer Post
Disclaimer

Status Today^^
19TEEN and LIMITED EDITION♥♥♥

Allah is the reason why even in pain I smile. In confusion I understand. In betrayal I trust. And in fear I continue to fight. I won't just give up easily and won't give in. Welcome to my blog . Yanandut, 19TEEN 2016.

Navigations

Dairy Ms.Bossie Tutorial

Im a NIKON




ME AND FOREVER ME





Credit


Template : BLOGGIE TWITTER FACEBOOKERS

Others : xoxo