Kawan Kite Bukan Sorang .
Monday, 12 December 2011 at 20:12
0 Comment's'



helllll-O kepade awak . kawan yana bukan sorang k ?
BUKAN HANYA AWAK ! eeeuuuwww .
sape lahh teringin nak jadi awek awak kan ?
dah lahh bace doa makan pon tak reti . bhahhaha .
sengal dohh -.-''
umah awak dgan umah yana DEKAT sangt , hahaha .
hari hari awak lalu dpan umah yana .
and hari hari yana lalu depan umah awak .
so , tak payah bebajet ye kawan ;)
tahu lahh budark KL kann . hahaha . kite nihh kan budak kg .
OHMMMAAIIIGGG . hahaha . kesah ?
kawan awak kan semua HOT HOT belaka .
yana nak tnye awak , SALAH KE YANA NAK BERKAWAN ?
hahaha . hnye hati jea lahh yg mampu sumpah , maki awak .
dalam blog tak boleh . nanti blog kite jadi kotorr .
and nanti blog kite ade org cari pasal . better takpayah kan awak ?
and one more thing , awak block yana , yana pon AKAN block awak .
baru mengate kat blog dah jadi mcm nihh . haishhh . manusia manusia .
mcm mcm hal and perangai . oppppsss . lupe , budak hott .
mane boleh mengate . hahahah . pike yana batak sangat nak kawan dgan awak ?
yana rapat dgan awak pon , SEBAB AMIN ! faham ?
yana nak kawan dgan amin . bukan awak . harap maklum . awak tak hensem .
hahaha . muke sakai . muke awak dah lahh mcm jiran depan umah yana .
hahahhaha . *ANNOYING LAUGH !

think it by yourself KAWAN ! *dgan nada marah gile :D



Older Post | Newer Post
Disclaimer

Status Today^^
19TEEN and LIMITED EDITION♥♥♥

Allah is the reason why even in pain I smile. In confusion I understand. In betrayal I trust. And in fear I continue to fight. I won't just give up easily and won't give in. Welcome to my blog . Yanandut, 19TEEN 2016.

Navigations

Dairy Ms.Bossie Tutorial

Im a NIKON




ME AND FOREVER ME





Credit


Template : BLOGGIE TWITTER FACEBOOKERS

Others : xoxo