Hukum Memakai Rantai Burung Hantu
Thursday, 15 December 2011 at 23:28
0 Comment's'


okii , kali nihh yana nak bagitahu pasal hukum dea .
korang sekarang cube perhatikan , RAMAI diantara kita ,
tak kire laki or gurl yg suke sngat pakai rantai burung hantu nihh kan ?
mejoriti . kalau kua KL , fuhh , BELAMBAKK . kan ?
termasok lahh dgan yana sekali . bagi korang , burung hantu nihh "comel and lawa , bergaye"
kan ? same like me . tapi , since my HMA told me yg burung hntu tuh ade kene
mengena dgan FREEMANSON . so , yana tak caye . yana pirgi dekat google .
yana search . betol . hahah . so , yana mintak kalau korang pakai , tolong lahh buang .
yana tahu korang rase syang kan nak buang bnde comel tuh ?
k , kalau tak nak buang pon , simpan dlam beg lame lame . k ?

nak tahu kenape ? haaaa , meyh yana nak story :
korang tahu nape yana suh buang or simpan dlm beg ? taktahu kan ?
sebab malaikat TAK KAN masok rumah korang yg suci tuh .
penat korang pnye mommy and daddy solat 5 kali sehari semalam tapi malaikat tak masok umah .
kalau malaikat tak masok umah , rezeki tak de . susah nak masok .
so , kalau korang syang kan parents korang yg tiap tiap hari solat .
korang buad lahh . caye lahh . because what ?
korang tengok gamba kat bawah nih BETOL BETOL :


comel kan ? lawan bukan ? bergaye kan ? yana pon geram gak tngok bnde nihh .
rase mcm nak beli jea lagi . haishh .
k , andthen , tngok gamba kat bawah nihh pulak :




puas ? k , korang tahu tak pe tuh FREEMANSON ? tahu ? tak kan ?
hahaha . nihh , FREEMANSON nihh adalah kaki kaki DAJAL . 
mereka join angkatan DAJAL AL-MASSIH nihh , sebab nak HARTA , NAMA 
and KAYA . and korang jangan terkejot kalau mereka nihh kebanyakannye orang orang ternama
(femous) dinegare kita . nama nama mereka jugak cukop besar and paling menyedihkan .
mereka nihh , antaranye adalah ORANG ISLAM .

perhatikan gamba gamba nihh lagi :

 (click untok pembesaran)

(click untok pembesaran)

 (click untok pembesaran)

(click untok pembesaran)

(click untok pembesaran)

 (click untok pembesaran)

 (click untok pembesaran)

(click untok pembesaran)

(click untok pembesaran)

(click untok pembesaran)

(click untok pembesaran)

nihh baru siket . BANYAK lagi gamba gamba mereka . hurmm .
yang paling MENAKOTKAN yana . gamba nih :

(click untok pembesaran)

(click untok pembesaran)

takot kan ? haishh . yana dah terbayang bayang NERAKA JAHANAM . 
astaghfirullah hal azim . hanya allah jea lahh yg tahu . and nih pulak , LAMBANG mereka :



lambang FREEMANSON . nak tahu mksod dea ?
click ---> SINI . and JANGAN TERPERANJAT kalau duet malaysia .
"RM" pon ade lmbang tuh jugak . wahh . makin besar kan ?
dekat KLCC pon ade lambang tuh . tak caye , search google k ? 
tuh lahh , pelahan pelahan mereka (freemanson) nak menjahanam kan org org melayu .
hurmm . sedih sngat yana tngok nabi bersusah payah hijrah untok menaikkan islam .
nak tengok umat dea senang DUNIA dan AKHIRAT . 
tapi kita ? manghancorkan lagi . mane mane yg tak tahu , kalau dah tahu , TOLONG buang .
mntak sngat . yana pon dah buang . tapi , HEADER yana tuh , insyaallah nanti kalau ade mase .
yana AKAN BUANG HEADER YANA BENTUK OWL tuh .

and harap kalau korang dah bace , TOLONG supaye menyebar kan berita nihh .
dekat TWITTER , FB , SKYPE , TAGGED , TMBLR or pape jea lahh .
tolong sebarkan . mesti nabi sedih tngok umat dea mcm nih kan ?
ade yg snggop murtad , menjatuhkan agama masing masing . haishh . entah lahh .
yg boleh ubahkan diri kita , HANYA KITA SENDIRI .
 tolong bagitahu mereka mereka (kwankwan) . sesape yg taktahu tuh . ye ? harap sngat .
sejahat jahat yana , yana hargai jugak pengorbanan RASULLULAH . 

and ade lahh sorang mamat POYO nihh . dea BABI gile . bukan nak ckp pe .
ce tengok dea punye blog . click ---> SINI .
yana rase mcm nak jumpe jea dea nihh lah . dea kafir ke islam ?
kurang hajar kan ? hishh . korang pike lahh sendiri .
kalau korang pike MAMAT tuh betol . korang pike lagi sekali .
mane lagi betol . nabi ke mamat yg poyo tuh ? senang cite , korang pike , 
korang ingat balek . mcm ne pengorbanan nabi S.A.W nk menaekkan islam .
tuh jea , yana pon nanges time nak tules nihh . korang pike k ?
yana bukan nak tnjuk baek atau pe . kite orang islam , kena sebarkan .
and TOLONG BUANG RANTAI BURUNG HANTU TUH !
kalau korang tak caye jugak . click ---> SINI


Older Post | Newer Post
Disclaimer

Status Today^^
19TEEN and LIMITED EDITION♥♥♥

Allah is the reason why even in pain I smile. In confusion I understand. In betrayal I trust. And in fear I continue to fight. I won't just give up easily and won't give in. Welcome to my blog . Yanandut, 19TEEN 2016.

Navigations

Dairy Ms.Bossie Tutorial

Im a NIKON




ME AND FOREVER ME





Credit


Template : BLOGGIE TWITTER FACEBOOKERS

Others : xoxo