Hebatnye ?
Saturday, 31 December 2011 at 22:16
0 Comment's'


hurmm . yana rase , tahun barunihh , mcm tak de pape .
yana persiapan yana for this new year , is NOTHING .
yana tngah TAKOT , GELISAH , SEDIH and paling tak suke , NAK NANGES !
hurmm . tahun depan ialah tahun yg paling yana kena FOCUS .
and paling nak nanges kena lupe kan sekejap durian yana .
hurmm . entah lahh . yana dah berazam yana nak yg terbaek for this year .
amin . mintak mintak yana dpat ape yg yana nak .
hurmm . sedih sngat tahu ? hurmmm !!

and fatiha pulak , tak jadik pindah . hiashh .
dea same kelas dgan wawa :))
okayy what , atleast ade kwan dripade tak de . betol kan ?
yg yana nihh pulak ? ape cer ? mintak mintak yana ade kawan yg boleh trime yana .
mcm mana , MEREKA MEREKA yg di SMKBBSL tuh trime yana .
and mcm mane FATIHA RIDWANA tuh tahan and trime yana seadanye .
and DILLA dekat iPAC tuh boleh trime yana .
aminn :)

and tahu baru lak , bawak motor gy sekola ? hurmm .
takot . and mintak mintak sepanjang yana bawak moto gy sekola ,
sepanjang tuh lahh tak de poliss . amin :)

and tahun baru jugak , yana kena puase rindu kan and jumpe durian syg yana .
hurmm . yana sedih . yana hope sngat , bile kitorang jaoh jaoh ,
kitorang akan FAHAM erti setia dan sabar tuh ape . aminn :)

and lagi , sepanjang tahun baru nihh , INSYALLAH yana akan melawat
kubur arwah kaka yana . kak fina . doakan yana . yana hari hari lalu depan kubur dea .
harap harap yana jadi org dan anak yg solehah . hurmm .
yana rindu arwah kaka yana . doakan yana eh ?
yana nak tngok kubur dea hari hari . tapi , time nihh yana tak de moto .
so , bile tahun baru nihh , esok yana ambik moto .
boleh lahh yana lawat dea hari hari . KEBETULAN sekola yana dekat and hari hari lalu
depan kubur dea . hihiks . sukenyeee . amin :)

and akhir sekali , yana akan sentiasa doakan sape sape yg doakan yana .
and yana akan maaf kan selalu sape sape yg TERkutuk or TERbenci yana .
yana harap lahh "TER" . kalau tak "TER" pon , yana maaf kan jugakk .
semoga allah lembutkan hati sape sape yg TERbnci yana tuh .
doakan yana semoga dapat keputusna yg cemerlang tahun baru nih :D

yana tak marah kalau korang nak kutok yana ke ape ke , tak brani lahh kalau kutok belakang belakang kan ? ape kate kalau korang TERbenci yana , kite bertemu 4 mate ? yana harap korang faham :D



Older Post | Newer Post
Disclaimer

Status Today^^
19TEEN and LIMITED EDITION♥♥♥

Allah is the reason why even in pain I smile. In confusion I understand. In betrayal I trust. And in fear I continue to fight. I won't just give up easily and won't give in. Welcome to my blog . Yanandut, 19TEEN 2016.

Navigations

Dairy Ms.Bossie Tutorial

Im a NIKON




ME AND FOREVER ME





Credit


Template : BLOGGIE TWITTER FACEBOOKERS

Others : xoxo