byebye kawan :'(
Wednesday, 16 November 2011 at 05:31
0 Comment's'
aku syg kau . aku nak kau SENTIASA call , text aku .
tau !? aku syg GILE BABI kat kauu .
kau lahh satu satunye kawan yg SANGAT PAHAM aku .
hurrmm . pemergian kau , aku hormat .
kau pagi sane sebab nak study . aku tahu .
tapi , dgan sape aku nak lepak ?
dgan sape aku nak KETAWE ?
dgan sape aku nak mengadu ?
hurmm .



aku syg gilebabi kauu . sumpah . kau takde , aku tak tahu nak cakp mcm ne .
dah lahh next year aku study kat ampang .
kau tak de ? hurmm . sape aku nak lepak ?
sape aku nak ajak gi kedai ?
sape aku nak ajak gi jejalan satu kg.melyu ampang ?
sape aku nak kongsi rahsie ?
hurmm . sumpah aku sedih doh . gentle .
sedihgilebabi . hurmm . kau lahh kawan aku SATU SATUNYE !

semua sedih aku , kau tahu .
semua happy aku kauu tahu .
SEMUA PASAL AKU KAU TAHU !
kau tahu pangai aku mcm ne .
kau tahu baek burok aku mcm ne .
hurmm . betahun aku dgan kau kawan .
hurmm . sumpah nanges doh . tapi , aku pike satu .
kau pegi sane , sbub nak study .
aku paham . aku try lupe kan sedih aku nihh . hurmm .


aku sentiasa engat kau smpai bila bila . hurmm .
kau kawan yang TERBAIK PERNAH AKU ADA !
sumpah cakap . aku syg kau gile gile .
aku harap , our friendship is not over .
i always pray for you dear . you are the best i ever had .

dulu , kitorng kecik kecik comel jea . due due SELEKEH .
sorang bnyak jerawt , sorang tak reti pakai bedak .
muke puteh gile nak mampos . hahahhaah .
pastuh , SUKE AMBIK GAMBAR .
hahaha . tapi tuh time kecik kecik .
bile engat balek , sumpah klaka . SENTIASE BERDUA .
dari kecik , smpai kebesar ! tahu ? hahaha ,
tak pernah berpisah . hurmm . tapi , kali nihh , terpakse .
demi kebaikan dea , and yana . hurmm .





sentiasa berdua . hurmm . aku syang GILEBABIBABIBABI kat kauu !
hurmm . kau always make me smile . kauu sentiasa happy kan aku .
hnye tuhan jea lah yg tahu hati aku mcm ne .
sedih sangat . aku harap , kau jage diri leklok kat sane .
kau kena ENGAT , tuh TEMPAT ORANG .
NEGARA orang , bukan negara kite .
tahu ? hurmm . kauu blaja baek baek . aku syg kauu .
aku takpe , aku dah tak ddok dekat tempat orang .
aku ddok kat ampang . TEMPAT ASAL AKU .
hahahaa . hurmm . kauu tuh ?
lagi lahh . hurmm . aku harap kauu TAK KAN lupe kan kat aku .

balek ampang , bagitahu . aku SENTIASA tnggu kauu .
kau balek jea , aku blanje kauu mcm mcm .
and TERUTAMA sekali , favourite kauu !
KAROAKE ! yeahh . muah muah . aku syg kauu ,
aku syg kauu , aku syg kauu !!!!


NOOR IZZATI BINTI HAZRI . 
*akuTAKKANlupenamatuh :')





Older Post | Newer Post
Disclaimer

Status Today^^
19TEEN and LIMITED EDITION♥♥♥

Allah is the reason why even in pain I smile. In confusion I understand. In betrayal I trust. And in fear I continue to fight. I won't just give up easily and won't give in. Welcome to my blog . Yanandut, 19TEEN 2016.

Navigations

Dairy Ms.Bossie Tutorial

Im a NIKON




ME AND FOREVER ME





Credit


Template : BLOGGIE TWITTER FACEBOOKERS

Others : xoxo