sayangawak !
Friday, 28 October 2011 at 10:48
0 Comment's'
awak , maaf kan yana .
sumpah yana dah puas . yana dah TAK KAN ULANG LAGI .
yana dah jnji dengan diri yana .
yang yana TAK KAN BUAD LAGI !
hurmm . up toyou . but sumpah yana dah puas .
yana dah puas SANGAT BALAS DENDAM dgan awak .

I SWEAR OF MY LIFE . thanks buad yana sedar .
and dari dulu lagi . dari start kite couple kan ?
yana dah ckp awalawal yg yana nihh MEMANG KAKI PENDENDAM !
hurmm . entah lahhawak . yana bodohh .
yana tak pike ape akibat yana yana buad mcm tuh .


yana mmg seorang yang bodoh . i`m sososososo SORRY !
yana mmg tak dpat lupe kan dulu tuh .
tapi sekarang , YANA DAH LUPA KAN .
sbub pe ? sbub yana dah puas buad awak nanges , buad awak kecewa .
sorry dear . yana sedih dngar awak nanges semlam .
hurmmm . dlm diam yana pon nanges sebenanye .

yana tak tahu nape yana mmg pendendam . nape eh ?
hurmm . sorry awak . yana SAYANG awak SANGAT SANGAT !
tak tahu nak ckp mcm ne . klau awak ***** nan yana , SUMPAH yana jadi gile .
hurmm . ade bnde yana WAJIB bagitahu awak .
pasal yana and pasal tahun depan .
bnde nihh sedih sngat awak . tapi tnggu yana dah betol betol READY yana bgitahu .
k bunny ? yana tak tahu nak bagitahu mcm mane ,


yana TAK NAK awak moody , muram , cry for me .
sumpah yana tak nak . k ?
yana nak awak SENTIASA happy . prinsip yana hanye 1 .
BUAD HANAFI MAT ALI YANA HAPPY !
yana takot sangat klau awak bosan or tak happy dgn yana .
yana SWEAR yana buad pe yg awak suh .
pasnih , yana TAK NAK KITE GADOH .

yana pasti kan pasnih kite happy k ?
SORRY FOR EVERYTHING yang yana dah buad .
yana TERLALU sayang awak . tapi , entah lahh .
perangai kan ? nk buad mcm ne .
walau BERTAHON lamenye pon , yana still nak blas dendam jugakk .
i really sorry .  yana harap awak maaf kan yana .



thanks dpat trime yana walaupon yana dah buad MACAM MACAM kt awak .
yana dah ckp , yana mmg jahat . kaki pendendam .
sekali buad , sampai betahun yana engad .
so , sekarang , yana dah mlas nk engat .
i want my NEW LIFE with you , bunny .
you always give me the best . couse YOU ARE THE BEST FOR ME !

saye sayang awak HANAFI MAT ALI 
saye cinta awak HANAFI MAT ALI 
saye perlu awak HANAFI MAT ALI 
saye rindu awak HANAFI MAT ALI 
you are my EVERYTHING 

 
                                                                                                                   your stupid lover :
                                                               

Older Post | Newer Post
Disclaimer

Status Today^^
19TEEN and LIMITED EDITION♥♥♥

Allah is the reason why even in pain I smile. In confusion I understand. In betrayal I trust. And in fear I continue to fight. I won't just give up easily and won't give in. Welcome to my blog . Yanandut, 19TEEN 2016.

Navigations

Dairy Ms.Bossie Tutorial

Im a NIKON




ME AND FOREVER ME





Credit


Template : BLOGGIE TWITTER FACEBOOKERS

Others : xoxo